26. Decembra 2022.

Nikolina Kovač o bračnoj krizi: Imali smo manje lepe trenutke

Big Portal

Iako se pjevačica trudila da ignoriše brojne navode, živeći svoju bajku van očiju javnosti, sada je riješila da konačno stavi tačku na priče za koje tvrdi da su neistinite.

“Imali smo manje lepe trenutke, ali to u svakom odnosu postoje, nigde nije idelano, svuda postoje manje lepi trenuci. Ja sam rekla kad su me pitali, ali verovatno zbog toga što sam pričala da smo imali neku vrstu krize, sad me to stalno pitaju”, objasnila je Nikolina tvrdeći da ukoliko dođe do razlaza neće imati potrebe to da krije.

“Mi se uvek pojavljujemo zajedno i muka mi je više od priče o razvodu. Nedavno je izašao ponovo taj isti članak, to je vest koja se ponavlja deset godina. Ne daj Bože da se to desi, mi ćemo to reći javno, transparentno, jer smo javne ličnosti. Oni koji su javne ličnosti imaju tu vrstu obaveze. Imam utisak da nema ništa zanimljivo kod mene pa me samo o tome pitaju”, priznala je pjevačica.

Nakon deset godina karijere upoznala je i dobre i loše strane svog posla te priznaje da ne bi voljela da kćerka krene njenim stopama, sa čime se odmah usaglasio i Saša.

“Iskreno on ne bi voleo da se ona izabere ovaj posao, ali ako bi odlučila naravno da bismo je podržali. On je u ovaj posao ušao još kao dečak, sa samo sedamnaest godina i zna koliko je sve to teško”, rekla je Nikolina emisiji Premijera vikend specijal.

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare