Nikolija na ivici anoreksije, povlači se sa estrade? - BIGportal.ba
Ex Yu

Nikolija na ivici anoreksije, povlači se sa estrade?

Nikolija Jovanović nije se zaustavljala cijelo ljeto na Crnogorskom primorju.

Ona je spajala i po pet nastupa nedjeljno bez slobodnog dana, da bi na kraju potpuno oslabila imunitet i da bi joj se to sve ozbiljno odrazilo na zdravlje, a prije svega na želudac.

https://www.instagram.com/p/B06X_jBIlY6/

– Nikolija je željela da nakon porođaja brže bolje povrati vitku liniju, pa je non stop gladovala i za kratko vrijeme vidno smršala. Ona je sada bukvalno na ivici anoreksije, a samim tim imam i konstantne probleme sa želucem. Ima jake mučnine, a kada se i natjera da nešto pojede, trpi strašne bolove. Još kada se na sve to doda da nedjeljno radi pet dana, jasno je zbog čega je njen imuni sistem oslabljen i krva slika loša – otkriva izvor “Sveta” i dodaje da je upravo to razlog što je batalila pjevanje.

https://www.instagram.com/p/B1ESKjso991/

– Nikolija nije htjela da sluša ni svoju majku Vesnu, ali ni supruga Relju, sve dok se nakon nastupa nije onesvijestila. To je bila kap koja je prelila čašu i zbog koje se ona dozvala pameti. Rekla je svom menadžeru da će napraviti pauzu u pjevanju i nastupima dok se ne oporavi, i da će naredne tri nedjelje provesti na moru, ali i kod ljekara – zaključio je izvor.

https://www.instagram.com/p/B00WMywoCeY/

Foto: Instagram

Danas objavljeno

Snežana Đurišić odgovorila voditelju: “Otišao si predaleko”

Zeljka

Anu Bekutu izvrijeđali na društvenim mrežama!

Zeljka

Milan Popović iznio ŠOKANTNE tvrdnje o Severini

Zeljka

Ostavite komentar