Nikolasa Kejdža i suprugu br. 5 spojile leteće vjeverice - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nikolasa Kejdža i suprugu br. 5 spojile leteće vjeverice

Glumac Nikolas Kejdž na premijeri novog filma “Svinja” otkrio je zanimljive detalje o svojoj ljubavnoj priči sa svojom trideset godina mlađom suprugom Rikom Šibatom.

Kejdž se oženio prošlog februara u Las Vegasu, a bio je siguran da je Šibata “ona prava” kada je, kako kaže, saznao za njene neobične kućne ljubimce.

“Upoznali smo se u Japanu i bio sam zadivljen njome. Imali smo mnogo toga zajedničkog. I ona voli životinje, pa sam je pitao da li ima nekog kućnog ljubimca, na šta je ona odgovorila: ‘Da, imam leteće veverice’. Imala je dva slatka glodara…”, ispričao je Kejdž i dodao da je tada pomislio: “To je to. Ovo bi moglo da uspe”.

Inače, par je u utorak na crvenom tepihu prvi put fotografisan zajedno u javnosti od njihovog venčanja, a glumac kaže da je zbog toga “prilično uzbuđen”.

Govoreći o svojoj karijeri, Kejdž je istakao da sebe i dalje smatra “studentom glume”, dodajući da ima još mnogo toga što bi voleo da uradi u narednim godinama.

“Ne mislim to u smislu nasleđa, već šta dalje?”, pita se Kejdž, a sigurno je da neće biti u ulozi Džoa Egzotika. Iako je trebalo da glumi zvezdu “kralja tigrova”, Amazon je odlučio da odloži snimanje tog projekta.

Danas objavljeno

Glumica iz “Čuvara plaže” oduzima dah izgledom

Vanja A

Sting je 30 godina u braku s ovom glumicom, mnogi nisu odobravali njihovu vezu

V.R.

Devet godina krio majčinu smrt da bi podizao njenu penziju

V.R.

Ostavite komentar