11. Aprila 2022.

Nikolas Kejdž otkrio tri najbolja filma koja je snimio

Big Portal

Kejdžov izbor je: “Bringing Out the Dead”, “Pig”, “Leaving Las Vegas”. Kada ga je drugi korisnik platforme pitao da kaže nešto više o filmu “Leaving Las Vegas”, Kejdž je rekao: “Iako ga nisam skoro gledao, taj film i rad Elizabet Šu su ono što želim da radim u budućnosti i nastavio sam ka filmu “Pig”, zbog čega ću uvek podržavati nezavisne drame sa malim budžetom”.

U drugom odgovoru, glumac izričito navodi da je u hvaljenom filmu “Pig” ostavario najbolju izvedbu, i smatra da je to njegov najbolji film, u rangu sa “Bringing Out the Dead” Martina Skorsezea.

“Pig” je jedan od najbolje ocenjenih filmova Nikolasa Kejdža

Majkl Sarnoski je debitovao kao reditelj sa ovim filmom iz 2021. godine, sa Kejdžom u glavnoj ulozi. U filmu igra lovca na tartufe čija je svinja kidnapovana, zbog čega se upušta u putovanje da spasi svog životinjskog prijatelja.

“Bringing Out the Dead” iz 1999. godine, režirao je Martin Skorseze, a Kejdž je igrao zajedno sa Patrišom Arket, Džonom Gudmanom i Vingom Rejmsom. U filmu Kejdž igra depresivnog bolničara čiji um počinje da se muti nakon što je godinama svedočio jezivim smrtima i patnji.

Film “Leaving Las Vegas” iz 1995. napisao je i režirao Majk Figis. Kejdž je glumio pored Elizabet Šu i Džulijana Sendsa, glumeći suicidnog alkoholičara koji se seli u Las Vegas i razvija odnos sa prostitutkom. Uloga u ovom filmju Kejdžu je donela Oskara za najboljeg glumca.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare