NIKOLA PEJAKOVIĆ O SERIJI KOSTI: Nismo sanjali ovakvu popularnost, nadam se da će biti novca za nastavak! - BIGportal.ba
Ex Yu

NIKOLA PEJAKOVIĆ O SERIJI KOSTI: Nismo sanjali ovakvu popularnost, nadam se da će biti novca za nastavak!

Milionsko gledalište proteklog vikenda s nestrpljenjem je na RTS čekalo veliko finale serije “Kosti” i niko nije razočaran.

Jedan od glavnih glumaca i scenarista drugog serijala banjalučke trilogije Nikola Pejaković Kolja kaže za Kurir da je zadovoljan:

– Reakcije su neverovatne, komentari vrlo emotivni i zaista mi, kao autori serije, nismo mogli da poželimo bolji prijem i snažnije reakcije od ovih koje gledamo i slušamo.

Serija Kosti
FOTO: BOSONOGA PRODUKCIJA

Za nastavak publika će morati da se strpi, jer je problem novac.

– O trećem delu trilogije, seriji “Koža”, nemam ništa da vam kažem novo. Trenutno snimamo komediju “Advokado” i, nakon toga, bacićemo se na posao. “Koža” je kompleksnija i zahtevnija od prva dva dela trilogije, i u dramaturškom i u produkcijskom smislu, i nadam se da ćemo imati dovoljno i vremena i snage i para da završimo ovaj televizijski triptih na način kako smo ga i zamislili – iskren je veliki glumac, muzičar i pisac.

Serija Kosti
FOTO: BOSONOGA PRODUKCIJA

Kraj serije definitivno nikog nije ostavio ravnodušnim. Priču su uspešno izneli Kosta Govoruša, kojeg je tumačio Jovo Maksić, i Kosta Gajić, u čiju je kožu ušao Ljubiša Savanović. Naizgled, radilo se o dva potpuno različita čoveka, koja ne povezuje ništa osim imena. Ipak, sudbine dvojice otuđenika, koji se nisu uklopili u razoreno i korumpirano društvo, konačno se spojila. – Govoruša je jedna izgubljena, ali dobra duša. Duhovno zapušten, ranjen i ostavljen da ugine bez ljubavi i jasnog izlaza iz svog malog pakla. Nasuprot njega stoji Gajić, dete sistema koje radi kako mu se kaže. Iako čovek s ambicijom, i on ima srce i dušu. Jednostavno, pošten čovek koji je uhvaćen u mrežu svojih, ali i tuđih laži – kaže Pejaković.

Serija Kosti
FOTO: BOSONOGA PRODUKCIJA

Publika je veoma zavolela i oca Dragana, kog igra sam scenarista.

– U srcu naše priče je čovek koji zna i kome je rečeno, ali čiji metodi nisu priznati i čija sredstva izgledaju beskorisno. Njegova nauka nije od ovog sveta i ne može da posluži ni njemu ni drugima za bogaćenje, rešavanje problema, snalaženje za pare i ostale potrebe savremenog čoveka. Dragan je sveštenik koji živi u svetu, ophrvan problemima svojih parohijana i svoje porodice, na prvoj liniji fronta borbe sa zlom – zaključuje glumac.

Serija “Kosti” snimana je u koprodukciji Radio-televizije Srbije i “Bosonoga produkcije” iz Banjaluke, a očekuje se da i nastavak ponovo rade reditelj Saša Hajduković i producentkinja Brankica Janković.

Kurir

Danas objavljeno

Ella Dvornik pokazala kakva je izlazila u klubove u Londonu: Niko me nije čudno gledao

Vanja A

Žanamari “počastila” pratioce galerijom seksi fotografija u bikiniju

Vanja A

Emotivan prizor Katarine Grujić i kćerke Katje

Vanja A

Ostavite komentar