Nikola Kojo prvi put pokazao najstariju nasljednicu - BIGportal.ba
Ex Yu

Nikola Kojo prvi put pokazao najstariju nasljednicu

Nikola Kojo (52) prvi put je pokazao najstariju nasljednicu Anu, u snimku koji je podijelio na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Otac i kćerka odlučili su da snime ovaj video kako bi razveselili ljude u teškim danima, a Kojo je na samom početku istakao čime će se baviti preslatka Ana.

– Dobar dan, moje ime je Nikola Kojo, ja sam glumac. Ovo je moja kćerka Ana, najstarija kćerka, moja prva ljubav. Ona će biti muzičar ako bude vrokedno učila i radila. Mi vam nećemo recitovati dječju pjesmicu, mi ćemo vam otpjevati jednu tužnu ljubavnu pjesmu, ali nećemo otpjevati tužan kraj zato što su tako teška vremena i zato što vjerujemo da će se sve ovo završiti dobro i da ćemo svi biti zdravi i srećni – poručio je glumac koji je svirao gitaru.

Nizali su se komentari oduševljenja, naročito Aninom ljepotom i talentom, jer nema sumnje da je sve najljepše povukla na oca.– S djecom je s godinama sve teže i teže, ali u principu im se treba prilagođavati jer su oni sigurno pametniji od nas. Rastu brže, sazrijevaju brže, sve im je sažvakano. Možda nisu emotivniji od nas, ali su pametniji – rekao je Nikola prije nekoliko godina.

Danas objavljeno

Nataša Bekvalac slavi 42. rođendan, dobila zanimljivu čestitku

Vanja A

Sindi Models objavila fotku sa izabranikom! Pojavila se na vjenčanju u seksi izdanju, a komentari na mrežama se usijali!

V.R.

Udovica Marinka Rokvića podijelila uspomene: „Ponekad je i žrtva odraz ljubavi“

V.R.

Ostavite komentar