Nikola Jokić stao na ludi kamen! Srpski centar rekao sudbonosno DA u rodnom Somboru! - BIGportal.ba
Ex Yu

Nikola Jokić stao na ludi kamen! Srpski centar rekao sudbonosno DA u rodnom Somboru!

Jokić je tako brakom krunisao svoju dugogodišnju vezu sa devojkom Natalijom Maćešić u rodnom Somboru. Njih dvoje su zajedno od 2013. godine. Jokić je prešao put od najmanje plaćenog igrača do najveće zvezde čuvenog “NBA” kluba. Briljantnim partijama s vremenom je obezbedio najvredniji ugovor u istoriji tima, pa je u posldenjih pet godina…

Jokić je tako brakom krunisao svoju dugogodišnju vezu sa devojkom Natalijom Maćešić u rodnom Somboru.

Njih dvoje su zajedno od 2013. godine.

Jokić je prešao put od najmanje plaćenog igrača do najveće zvezde čuvenog “NBA” kluba. Briljantnim partijama s vremenom je obezbedio najvredniji ugovor u istoriji tima, pa je u posldenjih pet godina inkasirato neverovatnih 148 miliona dolara. Dvadesetpetogodišnji Somborac tako je postao najplaćeniji srpski sportista svih vremena.
FOTO: INSTAGRAM/NMACESIC

– Nikada nisam sanjao o velikom ugovoru, već da se zabavljam i osvajam trofeje. Ugovori su sastavni deo sporta, ali najvažnije su pobede. Za ovo su zaslužni i moja porodica, braća, devojka, bivši i sadašnji treneri – kratko je samo izjavio Nikola.

Sa svojim Denverom stigao je do finala konferenciije, ali tu je zaustavljen od strane Lejkersa, kasnije ispostaviće se šampiona NBA lige.

Izvor: Kurir sport / J. Marković

Danas objavljeno

RODITELjI VRAĆAJU DUGOVE TANjE SAVIĆ? Olučili da na svaki mogući način pomognu ćerki koja se bori za svoju decu

D

Nataši se ne sviđa atmosfera u kojoj živimo

D

Frano Lasić dobio dijete

D

Ostavite komentar