Nikola Jokić sedam godina voli LIJEPU NATALIJU - BIGportal.ba
Ex Yu

Nikola Jokić sedam godina voli LIJEPU NATALIJU

Srpski košarkaš Nikola Jokić danas proslavlja 25. rođendan, a njegova velika podrška već godinama je izabranica Natalija sa kojom je u srećnoj vezi.

Nikola Jokić, koji već godinama živi u Americi gdje igra za Denver nagetese, od 2013. godine je u vezi sa Natalijom Maćešić, međutim detalje privatnog života je oduvijek izbjegavao da dijeli sa javnošću.

U jednom od rijetkih intervjua na tu temu, košarkaš je ispričao kako su se upoznali, i to dok su oboje još bili srednjoškolci.

– Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sjedili smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je vidio, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vrijeme sam skrivao emocije – ispričao je prije tri godine Nikola za magazin Gloria.

Kako je naveo, Natalija najprije nije pokazivala nikakvu rekaciju kada joj je priznao da mu se sviđa.– Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala – otkrio je Jokić.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202503218416555&set=a.1315375219290&type=3

U periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

– Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva mjeseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala – ispričao je košarkaš u pomenutom intervjuu.

Sa Nikolom i Natalijom u stanu u Americi žive i Nikolina braća, a njih dvojica i izabranica su srpskom asu najveća podrška.

– Mnogo mi znači njihova podrška, taj vjetar u leđa koji mi oni neprikidno daju, i pod košem i kod kuće. To je sjajna stvar – rekao je u gorepomenutom intervjuu.

– Najčešće smo kod kuće sve četvoro. Ali kad ne igram, odemo u akvapark, vozimo karting. Obišli smo mnoga zanimljiva i lijepa mjesta – otkrio je Jokić i kako provode zajedničko vrijeme.

Natalija prati Nikolu na gotovo svakoj utakmici, te joj nije teško ni da otputuje sa njim u druge države i gradove kako bi mu sa tribina uvijek pružala podršku.

Danas objavljeno

Svjetski mediji bruje: Luka Modrić kupio vilu od korumpiranog advokata

Zeljka

Pojavio se stori na Instagramu Marine Tucaković koji je ŠOKIRAO SVE!

Zeljka

Saša Popović je zbog JEDNE stvari izgubio čitavo boogatstvo preko noći

Zeljka

Ostavite komentar