19. Juna 2021.

Nikola Jokić postaje otac u septembru

Big Portal

On je za “Somborske novine” potvrdio da MVP NBA lige želi da odmori od naporne sezone.

“Nikola i Natalija u septembru očekuju prinovu. Još uvek ne znam kako će se organizovati, ali mislim da Nikoli niko ne treba ništa da zameri, pošto je to najbitniji događaj u životu. Mi znamo da on nije prvi sportista koji će dobiti dete, ali svako to doživljava na drugačiji način. Nikola je uspeo da postigne ono što niko sa naših prostora nije pre njega, i naravno da smo svi srećni i ponosni zbog toga. Zaslužio je MVP nagradu. I da je nije dobio, za njega to ne bi bio smak sveta. takav je, ne voli glamur, opuštenog je karaktera, i to svi Somborci znaju”, rekao je Branislav Jokić.

Jokiću je u Americi posebno nedostajao hipodrom.

“Mislim da je jedva dočekao kraj sezone i povratak kući zaključio je Branislav.”

Branislav ističe bitnu ulogu koju imaju Nikolina braća, Strahinja i Nemanja.

“Oni čine krug koji ga čuva i drži u momentima kada mu je svega preko glave. To su trenuci koje treba prevazići.”

On je tom prilikom otkrio da će Nikola postati otac u septembru, a dotakao se priča i o MVP nagradi i hipodromu.

“MVP nagrada je zaslužena. Kad pročitamo koliko je novinara glasalo. Maltene jednoglasno. Normalno da nam je svima drago. Verovatno je i njemu. Nismo nešto mnogo pričali o tome. Braća su tu najžešće doživela, jer su bili prisutni tamo. Kao porodica u Somboru smo imali ogroman pritisak od novinara, ali smo imali prećutni dogovor da ne komentarišemo ništa”, rekao je Branislav Jokić.

Kako Branislav izlazi na kraj sa novinarima?

“Jednostavno se izviniš ljudima, ako je takav dogovor da ne želiš da ništa posebno da komentarišeš. To je Nikolina zasluga i on jedini treba da komentariše. Nažalost su izgubili četvrtu utakmicu, Nikola je završio sezonu. Ima malih zdravstvenih problema sa snajom, koja je u drugom stanju. Ne znam kako će se to odraziti na zbivanja koja slede. Treba da se porodi u Americi. Ljudi treba da shvate da čovek treba da dobije dete i to je bitnije od svega ostalog.”

Hipodrom je važan za porodicu Jokić.

“To je carstvo koje gradimo. Tu će se Somborci okupljati sedam, osam puta godišnje i uživati.”

“Nikolin radni dan je bio ovakav: U pola 8 ustajanje, od 8 u teretani, oko 10 dođe u štalu, provede jedan deo dana ovde, potom ode na vikendicu, pa se uveče vrati i ide u grad, kao i svi mladi ljudi.”

Branislav kaže da nisu poznati Nikolini planovi za budućnost.

“Nema planova. I dalje ima ugovor sa Nagetsima. Da li će biti promene ugovora… O tom potom. Uglavnom, radno mesto ga čeka. Treba da radi dalje, da zadovoljava sebe, klub, gazde, navijače, porodicu”, zaključio je on.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare