"Nikola je ljubomorna na pažnju koju Viktorija uvijek dobija" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Nikola je ljubomorna na pažnju koju Viktorija uvijek dobija”

Zahlađenje odnosa između Viktorije i njene snajke Nikole ne jenjava, pa su se sada proširile glasine da one zapravo ne razgovaraju i da se istinski ne podnose.

Strani mediji pišu da su Viktorija Bekam i njena snajka Nicola Peltz na ratnoj nozi. Page Six navodi da Viktorija nije zadovoljna ljubavnim izborom svog sina Bekama, a dodaju i da joj Nikola nije dopustila da se uključi u planiranje venčanja.

“Ne mogu da podnesu jedna drugu i ne razgovaraju. Planiranje venčanja proteklo je u užasnoj atmosferi”, rekao je za Page Six izvor blizak porodici.

“Nikola nije htela da njena buduća svekrva ima veze s planiranjem venčanja i nije htjela ni u šta da je uključi. Komunikacija je bila minimalna”, rekao je isti izvor dodavši da ni Viktorija ni Dejvid Bekam nisu sa Bruklinom previše razgovarali u proteklih nekoliko meseci.

Page Six piše da je mogući razlog nesuglasica to što je Nikola ljubomorna na pažnju koju Viktorija uvek dobija te da nije htela da se isto dogodi i na dan njenog venčanja.

Bruklin Bekam i Nicola Peltz venčali su se ove godine u Palm na Biču na Floridi. Venčanje je održano na porodičnom imanju Peltzovih, a na njega je navodno potrošeno 27 miliona.

Danas objavljeno

Bio je u vezi sa najboljim frajerima, a tvrdi da nije gej

Vanja A

Venecija: Lako do nje, kako kroz nju

Vanja A

Odbjegli pas prekinuo utakmicu: Vlasnici ga prepoznali i vratili kući nakon sedmica traganja

Vanja A

Ostavite komentar