Nikola Đuričko pozirao sa porodicom: "Bolji život" - BIGportal.ba
Ex Yu

Nikola Đuričko pozirao sa porodicom: “Bolji život”

Popularni glumac Nikola Đuričko često objavljuje fotografije iz, kako on kaže, “sunčane Kalifornije”, ali ovog puta glumac je sa svojim pratiocima podijelio porodičnu fotografiju. “Porodični portret” bio bi pravi naziv Đuričkove fotografije koju su mnogi uporedili sa porodičnim kadrom Popoadića iz serije “Bolji život”. “Mama, tata, sestra i brat”, napisao…

Popularni glumac Nikola Đuričko često objavljuje fotografije iz, kako on kaže, “sunčane Kalifornije”, ali ovog puta glumac je sa svojim pratiocima podijelio porodičnu fotografiju.

“Porodični portret” bio bi pravi naziv Đuričkove fotografije koju su mnogi uporedili sa porodičnim kadrom Popoadića iz serije “Bolji život”.

“Mama, tata, sestra i brat”, napisao je Nikola uz fotografiju, a on pozira u crvenoj majici i sa osmjehom na licu.

“Bolji život”, “Isti si ćale”, “Jaoo, divni ste”, “Predivna porodica”, “Baš ličiš na oca”, “Ovo me asocira na scenu u Boljem životu”, neki su od komentara.

Naime, Nikola je krajem prošle godine odlučio je da ode u Ameriku, gdje sa porodicom živi u Los Anđelesu. Tamo je, u centru filmskih zbivanja, posjećivao kastinge, a dobio je i ulogu u jednoj zapaženoj seriji.

Đuričko je dobio i jednu od uloga u 4. sezoni Netfliksovog serijala “Stranger Things”, koja je jedna od najpopularnijih serija u SAD.

(Telegraf.rs)

Originalni članak

Danas objavljeno

Petar Grašo o šalama na račun njegove veze sa Hanom

Vanja A

Otkriven pravi razlog razvoda braka Severine i Igora: U sve je umiješana porodica

Vanja A

Ana Stanić je objavila maksi singl: Moja Nova godina!

V.R.

Ostavite komentar