2. Marta 2021.

Nikol Kidman sa suprugom i ćerkama javila se u prenos dodjele nagrada

Big Portal

Obučena u Luj Viton haljinu, Kidman (53) se u emisiju javila sa svog kauča, na kom je pored nje sedeo suprug Kit Urban, ali i njihove dve ćerke, što je izuzetno retka pojava.

Svoje dve ćerke, 12-godišnju Sandej Rouz i 10-godišnju Fejt Margaret, slavni par obično drži daleko od očiju javnosti.

U razgovoru za australijsko izdanje časopisa “Marie Claire” u novembnru, glumica je otkrila kako njen suprug, kantri pevač Kit Urban, s vremena na vreme mora da se povuče u izolaciju iz njihove “ženske porodice”.

“Definitivno smo nadmoćne, ali kao što devojke kažu, pas nam je muško. Ponekad pobegne sa svojom gitarom, a kad ga nađem kako svira u svojoj sobici, znam da zaista moramo da mu damo prostora”, rekla je Nikol.

Nikol kod supruga prepoznaje još jedan simptom stresa.

Foto: Profimedia

“Znam da je pod stresom kad gugla automobile. Nije me briga koji automobil vozim, možete da me pokupiti sa bilo kojom starom kantom, ali Kit i Fejt vole automobile”, otkrila je glumica.

Kao slavnim i poslom pretrpanim roditeljima, Nikol i Kitu nije lako da uravnoteže roditeljske obeaveze i karijeru, a glumica je rekla kako nikada ne ostavljaju decu same i da je uvek neko od njih dvoje sa njima.

“Kad je Kit otišao u Nešvil, a ja sam morala da radnim raditi do kasno uveče, zamolila sam sestru Antoniju da se doseli kod devojaka. Učinila je to i povela svoju decu i to je nešto posebno”, rekla je glumica i dodala kako njihov život sve više liči na komunu ili proširenu porodicu u kojoj svi zajedno odgajaju decu.

“Svi smo morali da se vratimo počecima, a prošla godina je stvarno bila zahtevna jer je svima bila potrebna pomoć”, kaže Kidman.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare