Nikol Kidman pokazala koliko je bliska sa mlađom sestrom Antonijom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nikol Kidman pokazala koliko je bliska sa mlađom sestrom Antonijom

Iako je reč o reklami za brend sa kojim Nikole Kidman sarađuje, Oskarovka je pokazala da bi uradila sve za sedam godina mlađu sestru Antoniju, sa kojom je izuzetno povezana.

U videu koji je objavila na svom Instagram profilu, dve sestre sede u spavaćoj sobi, Antonija na krevetu, a Nikol na podu.

Uzimajući u ruke kremu za stopala, Nikol je krenula da utrljava kremu u stopalo svoje sestre, kako bi joj stopala bila mekana.

Uz to je napisala: “Da li još neko radi ovako nešto za svoju sestru?” i dodala da nema nameru ceo dan da masira noge.

Inače, tajni adut Nikol Kidman su masaže, a čak je i pohađala kurs masiranja.

“Znam da se ljudi iznenade kad to čuju, ali to je zanimljiva priča. Mojoj majci je dijagnostikovan rak dojke kada je imala 45, a ja 17 godina. Počela sam da je masiram i otišla na kurs, jer nismo mogli da priuštimo masažera nakon što je prošla hemoterapiju i zračenje”, objasnila je Kidman.

“Nismo imali puno novca, zato sam brzo naučila da masiram i stvarno uživam u tome”, rekla je.

Inače, Nikol i sestra Antonija su izuzetno povezane. Povezane su do te mere da su kao deca imale svoj tajni jezik, kom se divio i glumac Hju Grant. Njihovo prijateljstvo datira iz vremena kada su svi bili u dvadesetim godinama, a tokom zajedničke večere u Londonu, kojoj su prisustvovali Nikol i Antonija Kidman i Hju Grant sa tadašnjom devojkom Elizabet Harli, dve sestre su počele da govore svoj jezik.

“Fasciniralo ga je to što smo moja sestra i ja imale jezik kojim smo mogle da govorimo, a da nas niko ne razume”, otkrila je Nikol Kidman.

Danas objavljeno

Catherine Zeta-Jones pokazala da je majstor savršenih stajlinga

Vanja A

“Ne želite ovo, vakcinišite se”: Kris Rok pozitivan na koronavirus

Zeljka

Šta KAFA koju naručujete u kafiću govori o vama?

Zeljka

Ostavite komentar