18. Novembra 2022.

Niko nije savršen pa čak ni članovi kraljevske porodice

Big Portal

Iako kraljevsku porodicu poučeni raznim bajkama često doživljavamo kao oličenje savršenog života, i oni su ljudi. Čovjek kao čovjek – pun je dobrih i loših strana, baš kao i članovi kraljevske porodice. Iako su svi skloni porocima, neki poroci gori su od drugih. A vidjeti njih kako su pokleknuli pred lošim navikama, zbilja je neuobičajeno.

Kraljica Camilla bila je strastveni pušač trideset godina, iako je navodno zauvijek ostavila cigarete kada se udala za svog supruga Charlesa, koji nije podržavao njezin porok. Isto zbog partnera, i princ Harry odustao je od pušenja kada je upoznao Meghan Markle. Čini se da ljubav ipak mijenja ljude!

https://www.instagram.com/p/CgMzjpPMcUm/?utm_source=ig_web_copy_link

Ipak, rekord među kraljevskim pušačima ipak drži princeza Margrethe. Preko drijemanja u krevetu do ranog prijepodneva do pijuckanja votke u podne, ležerni jutarnji rituali princeze Marget također su uključivali dvosatno čitanje novina u krevetu uz radio i pušenje do 60 cigareta dnevno.

https://www.instagram.com/p/Ck3vBIIonoW/?utm_source=ig_web_copy_link

Princ William uživa u onome što mnogi vole – hrana pred televizijom! Tokom putovanja Ciprom otkrio je da Kate jako smeta ta njegova navika. Dok su razgledavali palaču, Kate je otkrila da je Williamova navika ‘prava noćna mora’.

https://www.instagram.com/p/CjBPWCjMSu1/?utm_source=ig_web_copy_link

Najslađa od svih navika bila je ona kraljice Elizabete II – malo slatkog svaki dan. Pokojna kraljica bila je sklona posebnoj torti od čokoladnog biskvita i insistirala je da ju jede svaki dan. Bivši kraljevski kuhar jednom prilikom je čak rekao da je kraljica ovisna o čokoladi.

Izvor: Tportal.hr

(E.M.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare