Niki Minaž trudna i udaje se za bivšeg robijaša?! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Niki Minaž trudna i udaje se za bivšeg robijaša?!

Da li je to Niki upravo priznala da je u drugom stanju?

Da li je to Niki upravo priznala da je u drugom stanju?

Kontraverzna reperka Niki Minaž udala se za svog menadžera Keneti Petija, kao su zaključili njeni obožavaoci po stihovima njene nove pesme “Chance the Rapper”.

Ona u pesmi repuje o tome kako će prvo otići pred oltar, a odmah zatim i postati mama, što je neke njene obožavaoce navelo da posumnjaju i u to da je Niki možda već u drugom stanju.

Ljubitelji ove provokativne pevačice uopšete nisi oduševljeni ako su njihova nagađanja tačna, pošto nisu zadovoljni njenim izabranikom. Oni svoja nezadovoljsta često iskazuju u komentarima na Nikinom Instagram profilu.

Razlog njihovog nezadovoljstva Petijem i osporavaje njihove veze, proizlaze iz povećeg kriminalnog dosijea kojim Kenet može da se “pohvali” – ubistva i pokušaja silovanja.

Keneti je odslužio četiri godine u državnom zatvoru u Njujorku zbog pokušaja silovanja. Navodno je nasrnuo na maloletnicu, a zatim je pokušao da je siluje. Devojka je tada imala 16 godina, a Peti je takođe bio maloletan, pa je dobio manju kaznu. Proveo je i sedam godina u zatvoru zbog ubistva.

Popularana reperka je nedavno potvrdila da uskoro planira da se uda za svog verenika i da to jedva čeka.

“Dobili smo dozvolu za venčanje. Mislim da je to ono što smo priželjkivali – čistu sreću. Bilo mi je jako teško da nađem ovakvu vezu, a sada, kada jesam, ne želim da je ugrozim ni zbog koga”, rekla je ona za jednu radijsku emisiju.

Niki i Kenet su javno otkrili svoju vezu još krajem prošle godine i već tada su počela nagađanja o prinovi.

Poslušajte novu Nikinu pesmu pa nam pišite u komentarima šta vi mislite da li je reperka zaista trudna?!

Izvor: Mondo

Danas objavljeno

Prisjeo mu dobitak na lutriji: Svaki dan mu dolaze kući i traže novac

Vanja A

BL Chilli Queen oduvala mušku konkurenciju na “Šurijadi”

Vanja A

Paris Hilton izgubila psa

Vanja A

Ostavite komentar