Niki Minaž kritikovala djelotvornost vakcina, pozvali je na razgovor - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Niki Minaž kritikovala djelotvornost vakcina, pozvali je na razgovor

Bijela kuća je ponudila američkoj reperki i glumici Niki Minaž da se poveže sa jednim od doktora iz administracije predsjednika Džozefa Bajdena, sa kojim bi razgovarala o njenim pitanjima o antikovid vakcinama, pošto je njen tvit o tome kako vakcine izazivaju impotenciju postao viralan.

Bijela kuća je navela da su slični pozivi upućeni ostalima koji su zabrinuti oko vakcine, kako bi se suzbila kampanja o dezinformacijama koje se tiču bezbjednosti i efikasnosti vakcina, preneo je AP.

Minaž je u srijedu tvitovala da ju je “Bijela kuća pozvala” i potvrdila je da će ići na razgovor, ali je zvaničnik Bijele kuće rekao da je reperki “jednostavno ponuđen poziv.”

Niki Minaž kritikovala djelotvornost vakcina, pozvali je na razgovor

AP dodaje da je Minaž bila na naslovnicama ranije ove nedjelje kada je na Twitteru, pred svojih 22,6 miliona pratilaca poručila da je na godišnjoj svečanosti prikupljanja sredstava u korist Instituta za kostime muzeja u Njujorku, na događaju koji se zove Met Gala, tražili da učesici budu vakcinisani, i da ona neće primiti vakcinu dok “ne bude osjećala da je odradila dovoljno istraživanja”.

Potom je tvitovala o nepotvrđenoj priči o prijatelju njenog rođaka na Trinidadu, koji je navodno postao impotentan nakon što je imunizovan.

Nezavisne.

Danas objavljeno

U Madridu otvorena soba za plakanje! (VIDEO)

Vanja A

Glumica se zaljubila tokom karantina, uslijedila je filmska priča

Vanja A

Navijačica zbog čijih pirsinga na grudima su svi odlijepili

Vanja A

Ostavite komentar