Nikada je niste vidjeli: Ovo je Dunja, tajanstvena supruga Miloša Timotijevića koja 13 godina bježi od kamera - BIGportal.ba
Ex Yu

Nikada je niste vidjeli: Ovo je Dunja, tajanstvena supruga Miloša Timotijevića koja 13 godina bježi od kamera

Supruga Miloša Timotijevića konačno pred očima javnosti

Nije tajna da je Miloš Timotijević oženjen, ali manje-više je engima kako izgleda njegova supruga Dunja. Na novinarska „prozivanja“ da je krije od javnosti, jedan od najangažovanijih srpskih glumaca ima spreman odgovor:

– Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim intimu.

Foto: Luka Šarac

 

I to nije farsa. Svako ko je makar jednom bio u prilici da razgovara sa Milošem složiće se da je reč o istinskom gospodinu, prijatnom sagovorniku, ali i osobi koja bira reči trudeći se da ne kaže više nego što smatra potrebnim ili pristojnim.

O izabranici, sa kojom je u srećnom braku 13 godina, Dunji Galić, koja je grafički dizajner, u jednoj od retkih izjava na tu temu kratko je rekao:

Foto: Luka Šarac

U intervjuu za HELLO! Miloš je priznao da sa suprugom rado ide u tržne centre.

‒ Za obilazak radnji mogu da izdvojim do sat i po, posle toga šoping počinje da me zamara. Srećom, obično brzo nađem sve što mi treba, što ne mogu da kažem i za suprugu. U stanju je da se satima premišlja. Najčešće zajedno idemo u tržne centre, a kako ona veruje u moj ukus, potrudim se da joj pomognem. Uvek nađem nešto što je njenom oku promaklo, pa se srećni vratimo kući.

Instagram

 

Supruga Miloša Timotijevića konačno uslikana

Miloš je nedavno, sa koleginicom Tamarom Krcunović, u Parizu igrao predstavu „Scene iz bračnog života“, a tom prilikom sa njima je otputovala i Dunja. Fotografije nastale u „gradu svetlosti“ konačno su predstavile javnosti „tajanstvenu“ suprugu popularnog glumca.

Instagram

Izvor: Hellomagazin

 

Danas objavljeno

Preminuo Aki Rahimovski

Zeljka

Novaka snimili u Crnoj Gori, odlučio da se vrati u formu

Zeljka

ONA JE ZVIJEZDA U HOLIVUDU: Ovo je supruga Žarka Lauševića

Zeljka

Ostavite komentar