Nikad viđena fotografija porodice Džinović: Melinu nećete prepoznati - BIGportal.ba
Ex Yu

Nikad viđena fotografija porodice Džinović: Melinu nećete prepoznati

Fotografija Harisa i Meline Džinović stara skoro dvije decenije, a nastala samo petnaest dana od rođenja kćerke Đine ne prestaje da se komentariše.

Mladi i sretni Haris i Melina nisu skidali osmijeh sa lica, a fanovi porodice Džinović neprekidno komentarišu samo jedno.

Naime, kada su dobili kćerku Đinu, Haris Džinović i Melina, tada još uvijek Gavrić, bili su par već dijve godine. Pažnja koju su u medijima privlačili zbog razlike u godinama pala je tada u zaborav, a svi su se pitali samo jedno, kada će ovaj par stati na “ludi kamen”? Nešto više od godinu dana kasnije Melina je Harisu podarila i sina Kana, a tek 2008. godine postala je gospođa Džinović, uz svejdočenje uglednih kumova Slavice Eklston i Filipa Ceptera.

Uzbudljiva ljubavna priča počela je dakle 2002. godine, a fotografije koje su glavna tema u medijima poslednjih nekoliko dana, nastale su 2004. godine, kada se rodila njihova prvenica Đina, danas popularna zvijezda “Tik Toka”.

O početku njihove ljubavi, Haris je tada ovako govorio za medije:

– Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti poslije, videt ćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali. Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: Hajde da napravimo dijete! Niko ne zna hoće li baš to biti priča za cijeli život. Ako bih sad tvrdio da je ona žena mog života, bilo bi to isforsirano. Vjerujem da ljudi govore takve stvari da bi zadovoljili sujetu onog drugog ili da ga ne bi povrijedili. Treba biti otvoren. Za mene sada ne postoji druga žena, jer sam s njom, isto kao što i Melina kaže da za nju ne postoji drugi muškarac. Ali, život je nepredvidiv – govorio je tada Haris, ali su i on i Melina vremenom shvatili da su napravili pravi životni izbor.

Izvor: story.rs

Danas objavljeno

Zavirite u luksuznu vilu Novaka Đokovića

Vanja A

Emina Jahović na sudu s bivšim suprugom: Mustafa je svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune

Vanja A

Ivana Banfić čisti štalu i uživa u seoskom životu

Vanja A

Ostavite komentar