13. Oktobra 2021.

Nikad viđena fotografija Eve Ras sa suprugom i ćerkom

Big Portal

Iako je naučila da živi sa tim, glumica je sakrila je sve uspomene od sebe, te u njenom stanu nema porodičnih fotografija nigde.

Glumica je jednom prilikom ispričala da pravu istinu o smrti ćerke Krune, nikad nije otkrila.

Naime, kako je glumica istakla, njena ćerka Kruna je bila odličan đak i obožavala je da ide u školu. Za vreme studiranja filmske režije dobila je stipendiju Francuske, jer je već sa pet godina znala da govori njihov jezik. Kada su Gorana Paskaljevića pitali zna li nekog ko bi studirao filmsku režiju kao gost-student u Parizu, on se odmah setio Krune. No, posle nekog vremena ona je preminula, a za Evu je njena smrt i dalje misterija.

Od tragedije se nikad nije oporavila

“Goran je bio očajan kad je Kruna preminula u Parizu. To je bilo strašno. Taj dan je trebalo da idem na premijeru u Suboticu i čekala sam kola da dođu po mene. Zvoni interfon, ja kažem da ću odmah sići dole, a oni odgovore: “Ne, mi ćemo doći kod vas.” Tri policajca su došla u moj stan i pitaju me da li je moja ćerka bila u Parizu, a ja kažem: “Pa ona je sada tamo”, a oni meni kao iz topa: “Pa ona je umrla!” Tako sam ja saznala. I, naravno, oni ništa ne znaju o tome, nego su me poslali da idem u Ministarstvo spoljnih poslova da mi oni kažu. Ali ni tamo ništa nisu znali. Pa su mi portiri rekli, onako, da me uteše valjda: “Ako niko ništa ne zna, možda je vaša ćerka i živa.” To me je nekako držalo u nadi da zaista jeste”, rekla je glumica.

https://www.instagram.com/p/CU2VSl5sQJg/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5afd04c0-6fb0-4f27-b502-90b3c24d3c0d

“Na kraju su mi u policiji u Ljermontovljevoj rekli da je umrla, posle tri dana. Bio je to 3. jul 1993. Jedva sam uspela, uz pomoć ministra spoljnih poslova i još nekih ljudi, da deportujem Krunino telo i da je ovde sahranimo. Uz kovčeg smo dobili i nalaz obdukcije, francuska policija ništa nije otkrila i zapisali su da je umrla prirodnom smrću. Ja sam kasnije pričala nekim mojim kumovima da se ona tamo u Parizu možda upetljala u neke mračne stvari, politiku, i da je zato francuska policija napisala onako u izveštaju. Onda mi je moj kum Milenko Vučetić, pisac, rekao da pričam radnju kao iz filma “Nikita” i da to nema veze sa realnošću. Ne znam, tako je Bog hteo”, ispričala je neutešna glumica, kojoj je Kruna ostavila zauvek ožiljak na srcu.

Eva je bila u braku sa Radomirom Stevićem Rasom, a posle šest godina braka dobili su ćerku kojoj su dali ime Kruna. Davne 1982. godine, njih troje su se našli na naslovnici magazina “Nada”, a ovo je jedina fotografija na kojoj su svi zajedno.

Iste godine Eva je ostala bez muža, koji je iznenada preminuo u 40. godini. Ali tu se nedaće za nju nisu završile.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare