Nikad provokativnija Milica Pavlović: U donjem vešu je mnoge ostavila bez teksta - BIGportal.ba
Ex Yu

Nikad provokativnija Milica Pavlović: U donjem vešu je mnoge ostavila bez teksta

Milica je ekranizovala svoju novu pesmu “Crna Jutra/Balkan S&M”

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović očigledno je rešila da dobro uzdrma naše podneblje, budući da je u momentu kada veći deo njenih kolega čeka malo bolje momente, objavila novu pesmu koja nosi naziv “Crna Jutra/Balkan S&M”.

A da se zaista naoštrila potvrđuje i visokobudžetni spot u kojem Seksi Senjorita đuska obučena u donji veš i okružena seksi devojkama, a zatim i visi sa plafona okačena na sajle.

Pomenuta pesma je na neki način i najava za seriju “Pevačica” u kojoj je Milica odigrala glavu ulogu.

– Mnogo sam vezana za ovu pesmu jer smo dugo i studiozno radili na njoj, budući da je tematika ljubav na balkanski način. Mi smo zaista specifični ljudi, kod nas su sve emocija na maksimumu. I kad volimo, i kad smo ljuti, i kad smo besni, sve mora da “puca”, žargonski rečeno. Drugačije ne umemo, ali zbog toga svi stranci koji dođu u našu zemlju nikada ne žele da je napuste. To je taj balkanski S&M – kaže Milica, i dodaje:

– Ovaj spot mi je zadavao brojne glavobolje. Na dan snimanja je bilo veoma hladno, pa sam bukvalno ceo dan bila “zaleđena”. O scenama na kojima visim na sajli neću ni da pričam, taj osećaj straha i bespomoći da ću pasti sa nekoliko metara visine je nešto što ne mogu ni rečima da opišem – kaže Milica.

Milica Pavlović:

Pogledajte spot:

Danas objavljeno

Jelena Karleuša zvijezda stranih medija

Vanja A

Film i FEST: Od debitantskih ostvarenja do dobitnika Oskara – šta vas čeka pod sloganom Povratak u budućnost

Zeljka

Bajramović postaje dio džez i bluz muzeja u Americi

Vanja A

Ostavite komentar