Nikad objavljeni DETALJI o smrti Majkl Džeksona - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nikad objavljeni DETALJI o smrti Majkl Džeksona

Dokumentarni film o kralju popa izneo je jezive detalje o njegovoj smrti.

Majkl Džekson iznenada je preminuo 25. juna 2009. godine, a iako je prošlo 11 godina, tek sada se dolazi do nekih saznanja vezanih za njegovu smrt. U dokumentarnom filmu, trojica detektiva otkrivaju tok istrage nakon potvrde da je kralj popa preminuo.

Prve informacije bile su da ga je njegov lični doktor ubio lekovima koje mu je prepisivao, pa je zbog toga bio uhapšen 2011. godine. Nakon odslužene kazne, detektivi koji su radili na slučaju, otkrili su jezive detalje iz sobe u kojoj su pronašli mrtvog Džeksona.

– Bilo je zabeleški, komada papira oblepljenih svuda po sobi, ogledala i vrata sa kratkim sloganima i izrazima. – Kada smo ušli u sobu u kojoj je Konrad lečio Majkla, na krevetu smo zatekli kompjuter, a na krevetu je bila i lutka za devojčice i fotografije beba nalik onima iz reklama – naglasili su. 

Detektivi su rekli da soba uopšte nije ličina na neku u kojoj se leči pacijent, kao da je u torbi doktora Konarda pronađen lek za koji se misli da je ubio kralja popa. Takođe su našli mnogo igala, đubreta i raznih stvari koje nisu trebale da budu tamo.

novosti.rs

Danas objavljeno

Britanac pati od rijetkog sindroma koji hranu pretvara u alkohol: Jednom se napio od čipsa

V.R.

“Boli me uvo” autfit Hejli Biber je najjača kombinacija ikad

V.R.

Seksualni problemi koji muče većinu parova: Umor, djeca, došla je beba..

V.R.

Ostavite komentar