Nik Kejv pisao frontmenu beogradskog benda: Poslaću ti košulju ili odred ubica - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nik Kejv pisao frontmenu beogradskog benda: Poslaću ti košulju ili odred ubica

Na portalu The Red Hand Files na kome Nik Kejv odgovara na pitanja fanova, osvanulo je pitanje Nikole Krstića, frontmena domaćeg Nick Cave tribute sastava The Cave Dogs.

Krstić se Kejvu predstavio kao jeftini imitator i upitao australijskog barda da li je čuo za njih. Naveo je, međutim, da iako pokušava da se oblači kao on, nikako ne može da nađe košulje poput Kejvovih.

Zaintrigiran lepo formulisanim pitanjem, jedan od najvećih pesnika u muzici odgovorio je da do sada nije čuo za srpski sastav, ali i da je Nikola zastrašujuće dobro skinuo njegov glas, prenosi portal Balkanrock.

“Zapravo, dok sam vas slušao, moja supruga Suzi je ušla u sobu, sa rukama punim haljina i tkanina, i rekla je: ‘Vau, dragi, dobro zvučiš’. Rekao sam joj: ‘Hvala ti, ali to nisam ja, to je varalica iz Srbije’. A ona na to kaže: ‘O, izvini’ i odlazi. Tako da je očigledno da nešto dobro radiš”, poručio je Kejv u odgovoru.

Čuveni roker je, međutim, dodao da je Nikola u pravu kada kaže da nema odgovarajuću odeću.

“Ako mi pošalješ tvoju i-mejl adresu, poslaću neku od mojih starih košulja i odelo – imam ih mnogo – ili pak odred ubica. Nisam siguran šta od toga. S ljubavlju, drugi Nik”, naveo je Kejv.

Nik Kejv će sa svojim bendom The Bad Seeds 4. juna nastupiti i u “Štark areni” u Beogradu, a do tada možete da uživate slušajući The Cave Dogs:

Foto: Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Izvor: N1

Danas objavljeno

Incident na koncertu grupe “Guns N’ Roses” – mikrofon u oko

Zeljka

Viva magenta – boja koja će oblikovati godinu pred nama

Zeljka

Naučnici na tragu ključa besmrtnosti: Pomaže im jedna meduzica

Zeljka

Ostavite komentar