“NIJEDNA KOST NE BI OSTALA” Mladić uhapšen zbog paljenja spomenika na Banj Brdu poslao BAHATU PORUKU - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

“NIJEDNA KOST NE BI OSTALA” Mladić uhapšen zbog paljenja spomenika na Banj Brdu poslao BAHATU PORUKU

Vedran Grahovac (19), koji je osumnjičen da je vatrom oštetio spomenik palim Krajišnicima na Banj brdu u Banjaluci, oglasio se tvrdeći da mu nije bila namjera da zapali spomenik.

– Meni da je bila namjera da ga zapalim, od njega ne bi ostao nijedan kamen i nijedna kost ispod. Možete sami otići i uvjeriti se da je ostala samo fleka i tragovi vatre, koju smo zapalili da snimimo neke gotivne kadrove – rekao je Grahovac.

On je u video koji je objavio na svom Instagram profilu rekao da se oglasio da bi ućutkao medije jer “s… i lažu po običaju”.

– Ja nisam seljak, otići ću gore i sam počistiti. Nikada nije bila namjera nešto uništiti, nekog uvrijediti i slično. Volim vas – poručio je na kraju snimka Grahovac.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Sijarto: EU treba da iskoristi svaku priliku za dijalog sa Rusijom

M.

Novi zakon: Za dezertere deset godina zatvora

M.

Kadirov predložio mobilizaciju polovine pripadnika saveznih snaga

M.

3 0 komentara

Demian 23 Septembra, 2019 at 2:52 pm

I tako. Generacije koje gledaju Farme, Parove i slicne rialiti programe, koje svjedoce svim desavanjima u ovoj korumpiranoj crnoj rupi razmisljaju na ovakav nacin,
Njihova mjerila su se “prilagodila” svemu sto ih okruzuje.
Pa zaboga, ako Predsjednik moze psovati kao kocijas, zasto ne bi klinac mogao snimati “gotivne’ kadrove paleci vatru na platoru ispred spomenika palim borcima.
Klinci nisu uceni da iskazu postovanje za one koji su im onogucili zivot u slobodi.
Klinci su vaspitani na tv programu u kome pravila postavljaju starlete i ostale moralne nakaze.
Na kraju ostaje samo da upotrijebite mastu i pokusate pretpostaviti sya ni im jos moglo pasti na pamet u njihovom svijetu sa poremecenim mjerilima vrijednosti .
Sa druge strane, zaista nije lako pogoditi ko je kriv za takvo stanje.
Problem je samo u tome, sto se tv program sa takvim sadrzajem, u kome bi se otvoreno razgovaralo o tome i pokazalo novim generacijama kako da sami preuzmu odgovornost u svijetu koji naslijedjuju, ne emituje na nasim medijima, jer nema mjesta od rijalitija i ispiranja mozga sa jednoumnom politikom vlasti.

Odgovori
Ratko 23 Septembra, 2019 at 3:26 pm

Sto se tice ovog momcica prije ce biti da mu je uzor bio neki “gotivan” youtuber jer oni rade ovakve stvari, najvaznije je biti sto je moguce vise lud, a o posledicama misliti poslije ili uopste ne misliti, to je ono sto rade njegovi vrsnjaci, a tek generacije koje dolaze to ce da bude ludnica…

Odgovori
presvetli 23 Septembra, 2019 at 3:57 pm

O ovakvim ponasanjima kojima se neke osobe eksponiraju i podizu rejting medju istomisljenicima ne treba puno pisati jer im tako samo pomazemo. Momak je punoljetan. Samo treba opisati prekrsaj koji je napravio i koliko je dobio zatvorske, a ne novcane kazne. Bez komentara osude ili podrske.

Odgovori

Ostavite komentar