Nije volio svoj rođendan: Kako su tri velike smrti zauvijek promijenile Dragana Nikolića - BIGportal.ba
Ex Yu

Nije volio svoj rođendan: Kako su tri velike smrti zauvijek promijenile Dragana Nikolića

Velikan srpskog glumišta Dragan Nikolić rođen je na današnji dan 1943. godine u Beogradu. Odrastao je na Crvenom krstu, a nakon završene osnovne škole upisao je Četrnaestu beogradsku gimnaziju koju nije završio jer je bio premešten u Ekonomsku školu. Posle dve godine provedene u srednjoj školi polagao je i položio prijemni ispit…

Velikan srpskog glumišta Dragan Nikolić rođen je na današnji dan 1943. godine u Beogradu. Odrastao je na Crvenom krstu, a nakon završene osnovne škole upisao je Četrnaestu beogradsku gimnaziju koju nije završio jer je bio premešten u Ekonomsku školu.

Posle dve godine provedene u srednjoj školi polagao je i položio prijemni ispit na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju i tada kao sedamnestogodišnjak bio najmlađi student. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Dragan i njegova supruga Milena Dravić su se upoznali 1972. godine kada su zajedno vodili šou program “Obraz uz obraz” i na jednoj pauzi između snimanja, 31. decembra, otišli su u opštini da se venčaju.

– Usred snimanja jednog filma, zamolili smo reditelja da nas pusti na pauzu. Poveli smo i našu kumu Seku Sablić i otišli u opštinu Vračar da se venčamo. Nakon venčanja smo se vratili na snimanje, i nastavili da radimo. Zanimljivo je da nemamo nijednu fotografiju sa venčanja, niko nas nije fotografisao – izjavila je jednom Milena Dravić za medije.

https://www.instagram.com/p/B1FuX-fixeL/?utm_source=ig_web_copy_link

Gaga, koji je bio veliki šmeker i veliki čovek, promenio se posle tri smrti koje je doživeo. Posle smrti starijeg brata dugo je patio, bio je i na ivici depresije. Stariji brat mu je bio uzor u svemu.

Brat je preminuo 20. avgusta, na dan kad je Gaga rođen. Zbog toga više nikada nije slavio rođendan. Često je govorio da bi voleo da mu Miroslav s njegovim društvom dođe na rođendan da ga proslave.

https://www.instagram.com/p/B05SaLdp62G/?utm_source=ig_web_copy_link

Potom mu je preminula majka za koju je bio veoma vezan. Starao se o njoj zajedno sa suprugom Milenom. Poslednji udarac u nizu bio je odlazak Bore Todorovića s kojim je četiri decenije bio nerazdvojan.

– To više nije isti čovek – govorili su Draganovi prijatelji, prenosi Kurir.

Podsećamo, Dragan je preminuo 11.03.2016. u 72. godini života, posle duge borbe od teške i opake bolesti.

Foto: ATA Images, Instagram

Izvor: Kurir

Danas objavljeno

Glumac ispraćen uz omiljenu pjesmu, Nataša grcala u suzama. Nakon Bjelinog govora, svi SLOMNJENI

Vanja A

Senidah potpuno promijenila imidž

Vanja A

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić s kćerkom Ninom uživaju u Moskvi

Vanja A

Ostavite komentar