Nije uspio da zavede Sofiju Loren, ali na njega su bile "slabe" mnoge glumice: Sve ljubavne afere Kenedija - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nije uspio da zavede Sofiju Loren, ali na njega su bile “slabe” mnoge glumice: Sve ljubavne afere Kenedija

Knjiga “Džek i Džeki: Portret američkog braka” stiže u elektronskom obliku

HARIZMATIČNI predsednik Amerike Džon Ficdžerald Kenedi dva puta je pokušao da zavede Sofiju Loren i ona je oba puta odbila da ima seks sa njim, ali je zato imao afere sa glumicama Odri Hepbern, Džin Tirni i Endži Dikinson, koja je njihov seks nazvala “najuzbudljivijih sedam minuta mog života”. To otkriva novo izdanje internet-knjige Kristofera Andersona “Džek i Džeki: Portret američkog braka”. Ova biografska knjiga prvi put je objavljena 1997, a sledeće nedelje stiže nam u elektronskom obliku, u dopunjenom izdanju.

Neverni Kenedi je imao tajnu vezu sa Odri Hepbern, nakon što ga je zvezda “Doručka kod Tifanija” zavela svojom seksi i nevaljalom stranom, za koju javnost nije znala. Govorio je da je Odri “jednostavno izvrsna” načitana, zabavna i inteligentna, i redovno ju je zvao na seks seanse.

Njegove ljubavnice bile su i Anita Ekberg, Marlen Ditrih, Li Remik, pripravnica Bele kuće Mimi Alford, Džudit Kembel (devojka mafijaša Sema Đankane), a najpoznatija je bila Merilin Monro.

Endži Dikinson, koja je glumila u originalnom filmu “Oušenova jedanaestorka” za Kenedija je rekla da je “razorno zgodan i šarmantan muškarac koga vaša majka nikada ne bi poželela za zeta”.

Odri Hepbern

Ali nisu sve dame pale na Kenedijev šarm – glumica Džin Simons je rekla da je on praktično slomio vrata njene hotelske sobe kako bi imao odnos sa njom, ali ga je odbila. Italijanska diva Sofija Loren u to vreme imala je 24 godine, odbila je bračnu ponudu Kerija Granta, partnera u filmu “Kuća na vodi”, i nameravala je da se uda za Karla Pontija.

Žaklina i Džon Kenedi Foto AP

Kenedi je poslao prijatelja, senatora sa Floride Džordža Smadersa da u njegovo ime pozove Sofiju na večeru u njegovu rezidenciju u Džordžtaunu. Nakon što je odbila, Kenedi ju je lično pitao da se vide i tvrdio da to funkcioniše, ali je Lorenova sve demantovala.

Merlin Monro

– Nikada nisam video Džeka da se svađa sa bilo kime, ako je stvarno hteo da bude u nečijem društvu. Jednostavno, nije prihvatao “ne” kao odgovor i nastavio bi sve dok druga strana ne bi pristala – izjavio je Smaders.

Anita Ekberg

Danas objavljeno

Kako je Marilyn Monroe od napuštenog djeteta postala svjetska diva: Tragična priča puna boli i skandala

Vanja A

6 lakih trikova za bolji miris tvog doma

Vanja A

Na današnji dan debitovao “Thriller”, kultni spot Majkla Džeksona: Video koji je zauvijek izmijenio pop muziku

Vanja A

Ostavite komentar