"Nije u redu da 13-godišnjakinja pozira u bikiniju dok je njena majka fotografiše" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Nije u redu da 13-godišnjakinja pozira u bikiniju dok je njena majka fotografiše”

Mlada Jutjub zvezda i influenserka Piper Rakel bila je tema na tviteru, u nedelju, jer je Pink napisala post u kome je optužila Piperine roditelje da je eksploatišu objavljivanjem snimaka tinejdžerke u bikiniju i oskudnoj odeći.

“Koliko dece poput Piper Rakel eksploatišu njihovi roditelji? I u kom trenutku mi ostali kažemo … ‘ovo nije u redu da 13-godišnjakinja pozira u bikiniju dok je njena majka fotografiše?!?!'”, napisala je Pink.

Neki od njenih obožavalaca saglasni su sa njenim oštrim stavom i rekli su da se zbog “seksualizovanih” slika osećaju neprijatno.

“To je tako uznemirujuće. Predajem 5. razredu i često razgovaram sa svojim učenicima o tome kako je to ponašanje na internetu neprikladno i neprihvatljivo”, glasi jedan komentar.

Piper se oglasila u utorak rekavši da je njena porodica ne eksploatiše, i da je majka “ne tera na ništa”.
“Ja sam dete koje je imalo san, a moja mama je toliko neverovatna da mi pomaže da ga i ostvarim”, rekla je za TMZ.

“Mislim da Pink nikada nije videla nijedan od mojih Jutjub video snimaka, jer da jeste, videla bi da se moji prijatelji i ja samo zabavljamo”, dodala je Piper, tvrdeći da sadržaj koji stvara “svako može da gleda”.

Rekla je da nema ništa loše u tome što je u bikiniju i da što je njena majka fotografiše i postavlja fotografije na njene naloge na društvenim mrežama, insistirajući da slike tinejdžera u bikiniju “nisu seksualne”.

Takođe je istakla da je Pink imala 14 godina kada se pridružila ženskoj grupi “Basic Instinct”, i upitala zašto je “bilo u redu da ona sledi svoje snove, ali nije u redu da ja sledim svoje?”

Pajper se pojavila u emisiji “Today show” u SAD ranije ove nedelje i rekla da nema ništa loše u tome što je podelila te snimke.
“Oni su seksualni samo ako nas tako posmatrate”, uzvratila je ona.

Njena majka, Tifani Rakel branila je njene postupke i rekla da je jednostavno pomagala svojoj ćerki da ostvari svoj san o nastupu.

“Od kada je Pajper bila dete, gajila je ljubav prema nastupima i uvek je imala san. Sve dok Pajper želi ovo da radi i to joj je strast, tu sam da sledim taj san i zaštitim je”, objasnila je.

Bivša manekenka i rijaliti TV zvezda, Kortni Studen, podržala je Pink i rekla da društvo ima “odgovornost” da spreči eksploataciju dece i tinejdžera na internetu.

Danas objavljeno

Mbape, francuski fudbaler: Svu zaradu od reprezentacije donira djeci s poteškoćama u razvoju

Vanja A

Ostaci zadnjeg tasmanijskog tigra pronađeni u ormaru nakon 85 godina

Vanja A

Netflixov dokumentarac “Harry i Meghan” sada ima datum izlaska i emocionalni novi trailer

Vanja A

Ostavite komentar