"Nije mi dozvoljeno da budem na terenu protiv Srbije" - BIGportal.ba
Sport WWin Qatar 2022

“Nije mi dozvoljeno da budem na terenu protiv Srbije”

Kamerunski golman Andre Onana oglasio se po prvi put od kako je odstranjen iz nacionalnog tima neposredno pred meč sa Srbijom.

Onana je zbog sukoba sa Rigobertom Songom napustio turnir i Katar uopšte.

“Želim da iskažem svoju naklonost prema zemlji i fudbalskoj reprezentaciji. Juče mi nije bilo dozvoljeno da budem na terenu i pomognem Kamerunu da ostvari ciljeve tima, kao što to uvek činim. Uvek sam se trudio da vodim tim ka uspehu. Dao sam sve od sebe, svu svoju energiju, kako bih našao rešenje za situaciju koju fudbaleri često doživljavaju, ali te želje nije bilo na drugoj strani. Neke situacije je teško rešiti”, navodi Onana i dodaje:

“Ali uvek poštujem i podržavam odluke čelnih ljudi koji žele da postignu uspeh za celu zemlju. Svojim saigračima želim sve najbolje jer smo pokazali da u ovom takmičenju možemo daleko. Vrednosti koje podržavam kao čovek i kao sportista su one koje me obeležavaju i koje mi je porodica usađivala od malena. Uvek je čast igrati za Kamerun.”

I pored njegovog odsustva, Kamerun je uspeo da remizira sa Srbijom 3:3 i tražiće svoju šansu za prolaz u poslednjem meču sa Brazilom.

Danas objavljeno

Da li Obradović žali za NBA ligom?

Vanja A

Ministarka čestitala Lebronu i naljutila De Koloa

Vanja A

Basino osvojila zlato u superveleslalomu

Vanja A

Ostavite komentar