Nije jasno ko govori istinu Dodik ili Mićić? - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Nije jasno ko govori istinu Dodik ili Mićić?

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina Mićo Mićić nije htio da odgovori na pitanje ko je govorio istinu nakon sastanka u Laktašima, on kada je tvrdio da je razgovarao o projektima ili Milorad Dodik, koji je kazao da su pričali o saradnji na lokalnim izborima.

Mićić je nakon sjednice Gradskog odbora SDS u Bijeljini rekao da ostaje kandidat SDS za gradonačelnika Bijeljine.

“Nećemo rušiti našu stranku, a pogotovo ne Mirka Šarovića koji je na čelu SDS-a i moj je lični prijatelj sa kojim sam i danas razgovarao”, rekao je Mićić novinarima.

Iako je Milorad Dodik rekao da su tokom nedavnog sastanka pričali i o saradnji na lokalnim izborima, Mićić je rekao da sa Dodikom nije pričao o “velikoj politici”.

Na pitanje ko govori istinu, on, tvrdeći da je sa Dodikom razgovarao o realizaciji 15-ak projekata, ili Dodik koji je rekao da je na sastanku bilo riječi i o saradnji na lokalnim izborima, Mićić nije htio da odgovori.

One koji ga kritikuju zbog razgovora sa Dodikom o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima, Mićić je nazvao gubitnicima.

“Podržavaćemo i sada i ubuduće politiku SDS-a, Šarović ima našu punu podršku i poštovaćemo sve odluke stranke, nema nijedan problem da ćemo praviti odstupnice”, naveo je Mićić kao zaključke večerašnje sjednice Izvršnog odbora Gradskog odbora SDS Bijeljina.

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina rekao je da je još krajem prošle godine, na sjednici kojoj je prisustvovao i Šarović i njegov zamjenik Rado Savić, donesena odluka da SDS Bijeljine na lokalne izbore ide sa samostalnom listom, sa Mićićem kao kandidatom za gradonačelnika i njegovom obavezom da traži što širu koaliciju kako bi obezbijedio pobjedu.

BN TV

Danas objavljeno

“Odlazak vladike Lavrentija nenadoknadiv gubitak za SPC i srpski narod”

M.

Od ponoci novi režim ulaska u Austriju

M.

Evakuacija porodica zaposlenih u ambasadi SAD u Kijevu

M.

Ostavite komentar