Nije dobio ulogu u "Bilo jednom u Holivudu": "Bilo je katastrofalno, bio sam loš" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nije dobio ulogu u “Bilo jednom u Holivudu”: “Bilo je katastrofalno, bio sam loš”

Zvezda serijala filmova “Sam u kući” Mekoli Kalkin (39) otkrio je da je učestvovao na audiciji za Tarantinov film “Bilo jednom u Holivudu” i da je taj pokušaj prošao katastrofalno.

U intervjuu za “Esquire”, Kalkin je rekao da je mogao da igra uz Leonarda Dikaprija i Breda Pita, samo da su se stvari odvijale malo drugačije.

“Bilo je katastrofalno. Ni sam sebe ne bih unajmio posle toga. Generalno sam loš na audicijama, a ovo je prva na koju sam otišao nakon osam godina”, objasnio je glumac.

“Bilo jednom u Holivudu” je na nedavnoj dodeli Oskara osvojio dve nagrade, za mušku sporednu ulogu (Bred Pit), kao i za scenografiju.

Poslednji film u kojem se ovaj 39-godišnji glumac pojavio bio je film “Changeland” iz 2019. godine. Kaže da je njegova poslednja uloga bila osvežavajuća promena.

“Bez obzira koliko se ponašam kao starac, lepo je vratiti se ponovo i igrati”, istakao je Kalkin i dodao zašto ga toliko nema u šoubiznisu:

“Ljudi pretpostavljaju da sam lud i čudan. A sve do poslednjih godinu ili dve nisam želeo da budem deo tog sveta. Tako da mogu to da razumem”, rekao je Kalkin.

Danas objavljeno

Jedini rudnik dijamanata na svijetu u kome ako ga pronađete vaš je!

Vanja A

Hyundai modna kolekcija

Vanja A

Princeza Charlene zabrinula fanove novom objavom: Izgleda tužno i bolesno

Vanja A

Ostavite komentar