"Nije bilo kontakta sa Zvezdom, a ispalo je da nisam želio da dođem" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Nije bilo kontakta sa Zvezdom, a ispalo je da nisam želio da dođem”

Srpski košarkaš Miloš Teodosić rekao je da ga niko iz Crvene zvezde nije kontaktirao po pitanju angažmana. On je istakao i da mu je žao što je ispao loš u delu javnosti, nakon što je potpisao za Virtus iz Bolonje. “Nije bilo kontakta, da sam pričao sa nekim nisam, da…

Srpski košarkaš Miloš Teodosić rekao je da ga niko iz Crvene zvezde nije kontaktirao po pitanju angažmana.

On je istakao i da mu je žao što je ispao loš u delu javnosti, nakon što je potpisao za Virtus iz Bolonje.

“Nije bilo kontakta, da sam pričao sa nekim nisam, da sam pregovarao sa nekim, nisam. Sve što sam saznao o mom dolasku u Crvenu zvezdu bilo je iz novina naravno. Jako mi je krivo što se stvorila takva slika da sam na kraju ja ispao loš i neko ko nije želeo da dođe u Crvenu zvezdu. Da li je to bilo realno ili ne, nije bitno, krivo mi je što se sve tako izdešavalo, ali da sam pregovarao i da je bilo priča – ne”, rekao je Teodosić novinarima na okupljanu reprezentacije.

Navijači Bolonje su pre nekoliko dana priredili doček Teodosiću, a on je rekao da je prijatno iznenađen dočekom i organizacijom kluba.

“Drago mi je što sam tamo, čeka nas velikio posao. Verujem u ceo tim ljudi i igrača, mislim da smo na dobrom putu da napravimo nešto veliko za sam tim i za ceo grad“, naveo je Teodosić.

Danas objavljeno

Večeras je Ol-star spektakl – Jokić starter u Lebronovom timu

V.R.

Bitka za Madrid – najbitnija utakmica sezone

V.R.

Crna Gora uzima Srbiji i Slobodana Tedića?

V.R.

Ostavite komentar