Nicolas Cage ne želi više izlaziti nakon što je procurila snimka iz karaoke bara - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nicolas Cage ne želi više izlaziti nakon što je procurila snimka iz karaoke bara

VIŠE nećete vidjeti fotografije Nicolasa Cagea kako partija jer glumac kaže kako je odlučio ostati kući odsad. Nakon što se pojavila Cageova snimka u tabloidima ranije ove godine, glumac je odlučio da bi bilo najbolje da od sada ostane samo kod kuće. “Odete u karaoke bar s prijateljem iz komšiluka. Bar…

VIŠE nećete vidjeti fotografije Nicolasa Cagea kako partija jer glumac kaže kako je odlučio ostati kući odsad.

Nakon što se pojavila Cageova snimka u tabloidima ranije ove godine, glumac je odlučio da bi bilo najbolje da od sada ostane samo kod kuće.

“Odete u karaoke bar s prijateljem iz komšiluka. Bar kaže ‘nema snimanja’ i odjednom postoje dva različita videozapisa na kojima pjevate karaoke”, rekao je u intervjuu New York Times Magazineu. “Ko je to napravio? Ko je izložio videokasetu? Ko ju je prodao?”

55-godišnji glumac objasnio je kako je njegov viralni performans bio više poput “sesije primordijalne terapije vrištanjem” za koju nije htio da postale viralni trenutak, s obzirom na to da se dogodio tačno oko godišnjice Princeove smrti.

“Bio je praznični vikend i nisam htio nigdje ići, ali prijatelj koji je bio sa mnom rekao je: ‘Ne možeš sjediti ovdje u svom stanu. Moraš izaći.’ Tako sam otišao na jedno mjesto u svom komšiluku za koje sam znao da nema snimanje, samo da bih se zabavio, i to je postala svačija stvar.”

Cage kaže kako ovih dana preferira ostati izvan centra pažnje i usmjeriti se na svoju glumačku karijeru.

“U ovom trenutku svog života ja najradije ne izlazim. Radije bih samo ostao kod kuće”, rekao je. “Mislim da se ne mogu više opustiti, čak ni u karaoke baru. Previše je ranjivo. Ne pokušavam se žaliti. To je životna činjenica koju moram prihvatiti. Puno bih radije pustio da moj rad, a ne moj lični život, govori umjesto mene.”

Ali kako se zvijezda nosi s lošim stranama slave? Definitivno ne uz pomoć terapije, otkrio je.

“Nisam bio ni na kakvoj analizi najmanje 20 godina”, kazao je. “Vremena kad sam to radio, bilo je neke koristi. To je nekako poput pisanja u dnevnik. Izložiš stvari.”

Na kraju je Cage odlučio da ne želi otvarati dušu strancu. “Neizbježno, došlo je vrijeme kad bih pogledao tu osobu i počeo se pitati: ‘Zašto razgovaram s tobom? Ja sam zanimljiviji od tebe.’ Zatim bih se digao i odšetao. Pa sam prestao odlaziti.”

Glumac koji je nedavno privukao pažnju medija i zato što se rastavio nakon samo četiri dana braka nerijetko se nađe upleten u skandale.

Danas objavljeno

Najveće greške zbog kojih će se pričati da je muškarac loš u krevetu

V.R.

Zarada holivudskih filmova strmoglavila se prošle godine

V.R.

Na Tajlandu sve više jela sadrži kanabis

V.R.

Ostavite komentar