5. Septembra 2022.

NFT stiže i na LG OLED televizore

Big Portal

Stoga ne predstavlja iznenađenje što je južnokorejska kompanija odlučila da uđe i na tržište NFT-ova. Korisnici u SAD, koji poseduju televizor webOS 5.0 ili novijom verzijom, moći će da pristupe kompanijinoj novoj LG Art Lab platformi.

U pitanju je prodavnica za kupovanje i prodaju NFT tokena direktno preko TV ekrana. Zasnovana je na Hedera mreži i koristi novi Wallypto mobilni novčanik kompanije LG, za skladištenje digitalnih dobara. Tu je čak i funkcija odbrojavanja, koja obaveštava o tome kada se očekuju novi NFT-ovi.

Tajming dodavanja ove fukcije je neobičan. Prema izveštajima sa OpenSea tržišta, javnost je u velikoj meri izgubila interesovanje za NFT-ovima. Tokom 28. avgusta, tržište je obradilo NFT transakcije u vrednosti od pet miliona dolara.

To predstavlja pad od čak 99 procenata u odnosu na 405,75 miliona dolara, što je rekord koji je postavljen 1. maja 2022. godine. Tokom ovog perioda, maksimalna cena nekih od najtraženijih NFT-ova je takođe značajno pala.

Naravno, ovde govorimo o kompaniji LG, koja nam je do sada isporučivala brojne zanimljive koncepte. Ostaje da se vidi koliko LG planira da ostane u sektoru NFT-a.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare