NFL timovi čuvaju zvijezde - BIGportal.ba
Ostali sportovi Sport

NFL timovi čuvaju zvijezde

Nju Ingland Patriotsi potpisali su novi ugovor sa Metjuom Slejterom, dok su Denver Bronkosi na još godinu dana produžili ugovor sa Vonom Milerom.

Svet sporta je trenutno stao, ali NFL franšize uspevaju da ugovorima zadrže najbolje igrače.

Tako su produžili ugovor sa tridesetčetvorogodišnjim Slejterom i za dve godine će inkasirati negde oko 6 miliona evra, a on je kapiten specijalnog tima od 2011. godine.

Slejter je sin člana Kuće slavnih Džekija Slejtera, koji je igrao na poziciji ofanzivnog linijaša.

Za to vreme su Denver Bronkosi iskoristili opciju u ugovoru defanzivca Vona Milera, koji će u Koloradu igrati još minimum godinu dana.

Lajnbeker Bronkosa će u 2020. godini imati platu od 17.5 miliona dolara i ovo je njegova peta godina ugovora vrednog 115 miliona, a radi se o čoveku koji je na 135 utakmica imao 106 sekova.

Von Miler je, takođe, bio MVP Superboula 2016. godine kada su Bronkosi pobedili Karolina Panterse.

Los Anđeles Čardžersi su iskoristili “frenčajz teg” opciju i bogatim ugovorom nagradili svog tajt enda Hantera Henrija, koji će po ugovoru zarađivati 11 miliona dolara godišnje.

Henri je propustio čitavu 2018. godinu zbog problema sa kolenom, a potom je uhvatio 55 lopti za 652 jarda što mu je rekord karijere i čini se da će on biti jedan od glavnih igrača napada Čardžersa u godinama koje dolaze.

Danas objavljeno

“Svi koji igraju u Sidneju, igraće i u Melburnu”

Zeljka

Jokić o nasleđu, “Kanter-strajku” i Srbima

Zeljka

IMG dobija organizaciju Mastersa u Madridu

Zeljka

Ostavite komentar