Nevrijeme u Hrvatskoj, ima povrijeđenih - BIGportal.ba
Region Vijesti

Nevrijeme u Hrvatskoj, ima povrijeđenih

Hrvatsku je juče pogodilo nevrijeme praćeno obilnim padavinama i gradom, a hrvatski mediji javljaju da su tri osobe povrijeđene. Najteže posljedice prijavljene su na području Vukovarsko-sremske županije gdje je padao grad veličine oraha, a ponegdje i veličine jajeta. Bilo je oborenih stabala, a u Drenovcima je vjetar odnio krov sa…

Hrvatsku je juče pogodilo nevrijeme praćeno obilnim padavinama i gradom, a hrvatski mediji javljaju da su tri osobe povrijeđene.

Najteže posljedice prijavljene su na području Vukovarsko-sremske županije gdje je padao grad veličine oraha, a ponegdje i veličine jajeta.

Bilo je oborenih stabala, a u Drenovcima je vjetar odnio krov sa osnovne škole.

U Borovu Naselju dvije starije žene su lakše povrijeđene od udara grada, dok je u Posavskim Podgajcima muškarac pao s krova, prenosi Index.hr.

U Rijeci se na ulice srušilo nekoliko limova s krovova, a prijavljen je i udar groma u kuću koja je ostala bez struje.

Na auto-putu kod Kikovice u smjeru ka Zagrebu vozila su se zbog grada sklonila ispod vijadukta i tako blokirali saobraćaj.

Oluja je zahvatila Kvarner, a nevrijeme se obrušilo i na šire područje Rijeke gdje je temperatura za samo deset minuta pala za osam stepeni.

U tom kratkom vremenu palo je 20 litara kiše, zabilježen je i najjači udar vjetra od 75 kilometara na sat, prenosi Jutarnji list.

Nevrijeme, praćeno jakim vjetrom i obilnom kišom, u večernjim satima pogodilo je i veći dio Istre, ali nije prouzrokovalo veće probleme, navodi Hina.

Vatrogasci su imali oko 20 intervencija koje su se uglavnom odnosile na uklanjanju grana na saobraćajnicama u Puli, Labinu, Poreču i Novigradu.

TANJUG

Danas objavljeno

“Kako se ponašaju Srbi tako bi trebalo da se ponaša Evropska unija”

M.

Pretresen kamp Blažuj, 17 lica biće protjerano iz BiH

M.

Palermo, devojčica žrtva igre “izazova” na Tik-Toku

M.

Ostavite komentar