Nevrijeme s gradom stiglo u Hrvatsku, moguće pijavice - BIGportal.ba
Region Vijesti

Nevrijeme s gradom stiglo u Hrvatsku, moguće pijavice

Nevrijeme praćeno gradom stiglo je danas popodne u hrvatsko Zagorje, a grad je padao u Kumrovcu, na tuheljskom području, u Krapini, javljaju hrvatski mediji. Državni hidrometeorološki zavod u subotu je izdao narandžasto upozorenje za veći dio Hrvatske – riječku, karlovačku, zagrebačku i osječku regiju. Na pomenutim područjima očekuju se veće…

Nevrijeme praćeno gradom stiglo je danas popodne u hrvatsko Zagorje, a grad je padao u Kumrovcu, na tuheljskom području, u Krapini, javljaju hrvatski mediji.

Državni hidrometeorološki zavod u subotu je izdao narandžasto upozorenje za veći dio Hrvatske – riječku, karlovačku, zagrebačku i osječku regiju.

Na pomenutim područjima očekuju se veće količine padavina u kraćem vremenu, odnosno izraženiji pljuskovi s grmljavinom i mogućim gradom, prenosi N1.

Na Facebook stranici meteo službe Sjevere Weather Evrope objavljeno je kako su na sjeveru Italije, u Sloveniji i Hrvatskoj u subotu poslijepodne i uveče mogući grad, jaki i opasni vetrovi, obilne padaline, ali i pijavice.

Nevrijeme je zahvatilo i zagrebačko područje, a neki podvožnjaci su poplavljeni.

Danas objavljeno

Turska bijesna zbog Ukrajine: Imaju jedan zahtjev

M.

Izjava Turkovićeve dokaz da se raspala spoljna politika BiH

M.

Navijači u Australiji skandirali: Za dom spremni

M.

Ostavite komentar