11. Maja 2022.

Nevolje u braku Brooklyna i Nicole Peltz: Je li došao kraj njihove ljubavi?

Big Portal

Brooklyn, sin Davida i Victorije Beckham i Nicola, američka glumica i nasljednica obiteljskog bogatstva, 9.aprila ove godine na Floridi su izmijenili zavjete pred porodicom, prijateljima i slavnim osobama sa svih strana svijeta.

Od početka veze dijele fotografije na društvenim mrežama na kojima su iznimno naglašeni osjećaji ljubavi, zaljubljenosti, a ponekad i zaluđenosti jedan drugime.

The Mirror piše da su baš takve fotografije poslužile za otkrivanje problema i neravnoteže u vezi.

Brooklyn je nedavno na Instagramu objavio fotografiju na kojoj suprugu ljubi u obraz.

https://www.instagram.com/p/CdWmaiJpZUu/?utm_source=ig_web_copy_link

Amaterski analitičari iz redova njegovih pratitelja zaključili su da on na fotografiji izgleda sretno, zaljubljeno i posvećeno supruzi, ona pak – kao da umire od dosade. Ispod fotografije na kojoj su, kako se pretpostavlja, goli, Brooklyn je napisao:’Tako sam sretan što te imam’. Dodao je i emoji crvenog srca.

Nicola je reagirala riječima: ‘Takva sam sretnica… Tako te volim!’, pa je i ona dodala srce.

Pratitelji su na ovu razmjenu napisali svakakve komentare, a jedan je, osvrćući se na Nicoline riječi, ali i ‘prazan pogled’ na fotografiji, rekao: ‘Ne izgleda tako!’

https://www.instagram.com/p/CdJpZzep4ia/?utm_source=ig_web_copy_link

Neki od pratitelja komentirali su da im je dosadno baš zato što iz dana u dan objavljuju fotografije na kojima poručuju kako se vole te im je preporučio da nešto zadrže za sebe.

Izvor: Story.hr

(L. M.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare