29. Marta 2021.

Nevjerovatno priznanje: “Bila sam ljubavnica Borisa Džonsona, želio je nadimak Aleksandar Veliki”

Big Portal

Afera koja je protresla svet! Britanski premijer Boris Džonson, kojeg opisuju kao “ženskaroša” i “laskavca”, zaveo je brojne žene.

Foto: Profimedia

Sve žene Borisa Džonsona

Britanski premijer oženio je Alegru Mostin-Oven, devojku sa kojom je studirao na Oksfordu 1987. godine. Par se razveo 1993. godine, a samo 12 dana kasnije Džonson se oženio Marinom Viler, koja je već nosila njihovo prvo dete.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Sa Marinom je imao četvoro dece: Laru Letis, Artura, Kasiju i Teodora i brak je trajao 25 godina. Razveli su se 2018. godine, a Džonson je tokom tog perioda imao najmanje četiri afere.

Bio je u vezi sa novinarkom Petronelom Vat, sa kojom se i oženio, ali ju je prevario sa drugom novinarkom Anom.

Godine 2009. u aferi sa Helen Mekintajer dobio je peto dete koje je negirao i pokušao je da sakrije da ima vanbračno dete. Supruga Marina ga je 2018. godine zvanično izbacila iz kuće.

Ispovest Dženifer Arkjuri

“Takav je on. Nemoguće ga je promeniti, nikad nećeš moći da ga nateraš da poželi ono što ti želiš, samo zato što to ti želiš”, rekla je Dženifer.

Džonson je bio oženjen Marinom kada je 2012. godine započeo aferu sa Dženifer Arkjuri, a njihova veza trajala je do 2016. godine.

“Volela sam ga, ali čovek za kojeg sam mislila da ga znam više ne postoji. Nisam žrtva, više ne provodim besane noći zbog njega. Sve ovo puno govori o njegovom karakteru”, rekla je ona.

Prvi put su imali seksualni odnos u njenom stanu u Londonu, samo nekoliko sati pre nego što je seo između Marine i princeze Ane na otvaranju paraolimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

Dženifer je otkrila da su razmenjivali lascivne poruke, ponekad i dok je on bio na gradonačelničkoj dužnosti. Savetovano je da ga u telefonski imenim upiše drugačije i tada joj je on predložio da ga nazove “Aleksandar Veliki”, ali ona je samo upisala “Aleks”.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare