Neviđene porodične fotografije Novaka Đokovića - BIGportal.ba
Ex Yu

Neviđene porodične fotografije Novaka Đokovića

Uz velike teniske uspjehe, ali i nedavnu veliku dramu u Australiji, Novaka Đokovića snašla je i velika medijska pozornost, a osim na njega, interes javnosti usmjeren je i na njegovu porodicu.

Njegovi roditelji, Srđan i Dijana Đoković, sinu su cijeli život pružali bezrezervnu podršku, a jednom prilikom su otkrili da su se vjenčali upravo zato što je Dijana ostala trudna s Novakom. U braku su već 34 godine, a upoznali su se i zaljubili na skijanju.

-Došla je skijati i položiti za instruktora skijanja i… nasanjkala se, našalio se Novakov otac u emisiji Balkanskom ulicom i priznao da je prvo primijetio njenu figuru. Rekao je i da ju je morao nekoliko dana nagovarati da ode s njim na piće.

Na pitanje kako je došlo do toga da ju je zaprosio, on je jednostavno odgovorio: ‘Začeo se Novak’.

-Dijana je posegnula za nekim ženskim trikom i rekla mi je da ja nemam nikakve obveze, da je ona odlučila roditi dijete. Sve ostalo je historija. Dogodilo se što se dogodilo, rekao je.

Njegove replike o vjenčanju prisjetila se Dijana tijekom svog nedavnog gostovanja u emisiji ‘Dok anđeli spavaju’.

-Najsmešnija replika o našem upoznavanju je, kako je Srđan rekao, ‘došla je da polaže za učitelja skijanja, pa se nasanjkala’.

U emisiji je govorila i o Novakovoj pobožnosti.

-Jako sam ponosna na njega. Svi bi podredili uspjeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jaka velika zahvalnost koju ima. Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je vanzemaljski. On se drži svojih principa i vjerovanja, to čini čoveka, to čini njega, rekla je Dijana.

Otkrila je i da Novak još nije krstio svoju djecu, Taru i Stefana, jer ‘želi da oni budu svjesni što to znači’.

-On je zaista duhovno biće, krstio se kad je imao pet godina i taj je čin shvatio ozbiljno. Ima nešto u sebi. Stalno ga pitam kad će krstiti svoju djecu, a on mi kaže – kad budu mogli shvatiti čin krštenja. On želi da Tara i Stefan budu svjesni da su kršteni, rekla je.

Osim Novaka, Srđan i Dijana, imaju još dva sina: Marka i Đorđa, a ona je u emisiji pokazala dosad neviđene fotografije iz porodičnog albuma.

Izvor: Story.hr

Danas objavljeno

“Volim da se vozim gradskim prevozom, nisam zvijezda”

Zeljka

I u najtežim trenucima misli na druge: Ovaj gest Milice Pavlović će vas oduševiti

Vanja A

Nataša Bekvalac otkrila kakav joj je život bio kada se doselila u Beograd

Vanja A

Ostavite komentar