Netflix i Ubisoft spremaju piratsku avanturu u svemiru - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Netflix i Ubisoft spremaju piratsku avanturu u svemiru

Ovog leta nema kraja najavama filmovima i serijama baziranih po poznatim video igrama, a posle Cupheada, Borderlands, Uncharted i drugih, sada je na red došao Beyond Good & Evil.

Produkcijska kuća i gigant na polju serija i filmova, Netflix, je potvrdio je u izradi film koji će pokrivati radnju iz Beyond Good & Evil serijala, kao i da se radi o piratskoj avanturi smeštenoj u svemiru. Detalja vezanih za ovaj film trenutno ima jako malo, otprilike kao za Beyond Good & Evil 2 kome se faza razvoja poprilično odužila.

Za sada je poznato da će na poziciji producenta biti Džejson Altman i Margaret Bruklin, dok ulogu režizera Beyond Good & Evil filma ima Rob Leterman, zaslužan za solidni film Detective Pikachu.

Ovo nije jedina saradnja ostvarena između dve kompanije, pošto nedavni detalji otkrivaju i da je u izradi animirana serija bazirana na Splinter Cell serijalu igara, ali još uvek nema zvanične potvrde, piše play.co.rs.

Generalno gledano, Ubisoft se već nekoliko puta okušao na polju sedme umetnosti, recimo sa Assassin’s Creed filmom, a nedavno je pomogao razvoj serije Mythic Quest, u kojoj se prati razvoj igre kroz doživljaje zaposlenih u jednom studiju.

b92

Danas objavljeno

Predstavljen Poco X3, sa većom baterijom i bez NFC podrške

D

Android 11 za TV se fokusira na multimediju i sigurnosne funkcije

D

Novo otkriće: Da li je neobično svjetlo krivo za potonuće “Titanika”

D

Ostavite komentar