Netfliks okupio glumački “drim tim” u filmu Adama Mekeja - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Netfliks okupio glumački “drim tim” u filmu Adama Mekeja

Leonardo Dikaprio, Dženifer Lorens, Meril Strip i Timoti Šalame igraće u novom filmu Adama Mekeja “Don’t Look Up”, u produkciji striming servisa Netfliks. Pored njih, uloge su dodeljene Džoni Hilu, Kejt Blanšet, Arijani Grande, Kidu Kudiju, Metju Periju, Himešu Patelu i Robu Morganu, što je, prema oceni američkih medija, najviše filmskih zvezda u jednom ostvarenju još od “Igraj svoju igru” (Ocean’s 11) Stivena Soderberga.

Film prati dvoje astronoma koji pokušavaju da upozore čovečanstvo na asteroid koji bi mogao da uništi Zemlju. Astronome bi trebalo da igraju Leonardo Dikaprio i Dženifer Lorens, ali Netfliks nije želeo da potvrdi te informacije, piše “Varajeti”.

Snimanje bi trebalo da počne do kraja godine.

Prethodni film Adama Mekeja “Čovek iz senke” (Vice), o bivšem potpredsedniku SAD Diku Čejniju, bio je nominovan za osam Oskara, uključujući i najbolji film, ali je nagradu osvojio samo za šminku.

Mekej je 2015. osvojio “Oskara” za najbolji adaptirani scenario za film “Opklada veka” (The Big Short), o finansijskim malverzacijama koje su dovele do svetske finansijske krize 2007. godine.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar