Netfliks napravio rijaliti emisiju u kojoj su samo braća i sestre - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Netfliks napravio rijaliti emisiju u kojoj su samo braća i sestre

Najnovija rijaliti serija/apsolutna noćna mora za sastanke je “Dated and Related”, u kojoj braća i sestre sopadaju jedni druge tako što se spajaju u istoj kući punoj drugih slobodnih braće i sestara.

Predstojeća Netflik serija za sastanke, “Dated and Related”, podigla je prašinu na sledeći nivo stratosfere kada je platforma objavila *taj* naslov. Ipak, da li naslov ove nove serije sugeriše… incest?!

U trejleru objavljenom u četvrtak razjašnjava se, ali se i dalje navodi da bi “Dated and Related” trebalo da bude “najneugodnija emisija za sastanke u istoriji”.

Pretpostavka serije je da neophodni “vrući samci” (Netfliks je iskoristio naizgled beskrajnu ponudu) putuju u vilu na jugu Francuske, svi u nadi da će pronaći ljubav.

Da li je imati brata ili sestru tamo koji brinu o vašem najboljem interesu, proveravaju crvene zastavice i pomažu vam da uspostavite vezu, dobrodošla, zdrava stvar?

Neposredno pitanje koje bi neko postavio o ovako smešnoj emisiji – “Ko bi, dođavola, pristao da ovo uradi?” – nije uvek imalo tako očigledan odgovor. Ali kako su se bezvezne serije za sastanke metastazirale u unosnu industriju vikendica za prosečne zgodne devojke koje teže da budu uticajne osobe iz bilo kog nejasno altruističkog porekla, odgovor je postao očigledan: novac i pažnja.

Emisija je izvanredno puna nespretnosti koje je svesna, čak je i ponosna na to. Postoji montaža ljudi koji piju neprijatne gutljaje vina. Jedan brat se vidi kako se grči dok njegova sestra ljubi nekoga pored njega. Drugi preti momku zbog nepoštovanja, prenosi Daily beast

.

Danas objavljeno

Hilari Svank u 48. godini čeka blizance

Vanja A

Pješke preko pustinje na Svjetsko prvenstvo

Vanja A

Najpoznatija Tiktokerka zavodi plesom, oduševljava raskošnim izgledom

Zeljka

Ostavite komentar