21. Marta 2022.

Netfliks izbacio dokumentarac o još šokantnijoj prevari

Big Portal

“Bad Vegan” govori o tome kako je Sarma Melngailis, koja je otvorila restoran Pure Food and Wine u Njujorku, upoznala bivšeg supruga supruga Šejna Foksa, čije je pravo ime Entoni Strangis.

Dokumentarac ima četiri dela i opisuje kako je Melngailis gotovo sav novac zarađen bavljenjem ugostiteljstvom dala Strangisu. On je navodno manipulisao njome i, verovali ili ne, uspeo je da je uveri da njenog psa može da učini besmrtnim.

Njih dvoje su zatim od zaposlenih u restoranu ukrali gotovo dva miliona dolara i počeli da beže. Spoliler alert: Pronađeni su u hotelu u Tenesiju nakon što je on naručio picu koristeći svoje pravo ime.

Netfliks je u dokumentarac uključio i snimak njih dvoje kako se smeju nakon što su odslužili zatvorsku kaznu. To se navodno dogodilo 2019. godine. Melngailis je navela da je kraj “Bad Vegana” netačan.

“Nisam u kontaktu s Entonijem, a snimak je nastao mnogo ranije. Postoji još nekoliko stvari koje su netačno prikazane i volela bih da dobijem priliku da ih razjasnim”, napisala je na svojoj veb stranici.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare