Nestvarno lijepa: Luka Jović je u vezi sa Sofijom Milošević - BIGportal.ba
Ex Yu

Nestvarno lijepa: Luka Jović je u vezi sa Sofijom Milošević

Srpski fudbaler Luka Jović (21), koji trenutno u Španiji za Real Madrid, glavna je tema domaćih medija zbog navodne veze sa srpskom manekenom Sofijom Milošević.

Iako ni manekenka ni fudbaler nisu komentarisali navode da su u vezi, izvori koji su im bliski tvrde da su romansu otpočeli nakon što ih je upoznao zajednički prijatelj. Jedan od razloga što ne žele da se pojavljuje javno je, navodno, i taj što mladi fudbaler nije definitvno raščistio sa Anđelom Manitašević, s kojom ima sedmomjesečnog sina Davida.

https://www.instagram.com/p/B22b0h8I6HJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

– Sofija se trenutno nalazi kod Luke u Madridu, gdje boravi već neko vrijeme. Priče koje je Luka pričao kako Sofiju navodno uopšte ne poznaje su smješne.

https://www.instagram.com/p/B26cMUkoonz/

Njih dvoje se opušteno ponašaju u Španiji, kao da Luka nije oženjen. Oni su u Madridu prvo bili u šoping-molu, pa su se poslije odmarali u jednom kafiću.

Sofija je toliko zaludjela Luku da je on zaboravio da ima ženu Anđelu Manitašević i sedmomjesečnog sina Davida. Anđela je mnogo lijepa žena, a prije svega dobra majka, tako da nije zaslužila da se Luka ovako ponaša prema njoj – rekao je izvor  za” Srpski telegraf”, a kako izgleda Anđela sa kojom ima sina, pogledajte na fotografijama koje slijede.

https://www.instagram.com/p/B3h92hZFFaS/?utm_source=ig_embed

*

*

*

Hellomagazin

Danas objavljeno

Za 23 dana dobila 10 kg: Sofija Rajović o zdravstvenoj tegobi s kojom se borila

Vanja A

Jelena Rozga je kao mala s bakom čuvala ovce, a sestru Juliju već dugo krije od javnosti

Vanja A

Marko Bulat otkrio da je njegova supruga Marija u teškom zdravstvenom stanju

Vanja A

Ostavite komentar