NESTRO za uspješan početak školske godine u đačkim klupama! - BIGportal.ba
PR Oglasi

NESTRO za uspješan početak školske godine u đačkim klupama!

„Rafinerija nafte Brod“ a.d. Brod prvog školskog dana, obezbjedila je đačke torbe za sve đake-prvake iz ove opštine. Školske torbe u OŠ „Sveti Sava“ za 77 prvačića uručio je generalni direktor „Rafinerije nafte Brod“ Anatolij Karaljus, a primopredaji je prisustvovao i načelnik opštine Brod Ilija Jovičić, kao i predstavnici škole.

„Ovo je nastavak dobre prakse naše kompanije koja svake godine obezbjeđuje školske torbe za nove đake opštine Brod. Đacima želim da steknu puno znanja, ali i drugara i da kraj školske godine dočekaju u školskom ambijentu“, rekao je prilikom uručenja školskih torbi generalni direktor Rafinerije nafte Brod.

I druge članice NESTRO grupacije nastavile su praksu društveno odgovornog poslovanja te pružile podršku razvoju obrazovanja i informatičke pismenosti.

Naime, „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča donirala je 26 računarskih kompleta za dvije osnovne škole u Modriči. Tako je osnovnoj školi „Sveti Sava“ donirano 13 računarskih kompleta koji će biti raspoređeni područnim školama u Vranjaku i Koprivni za potrebe formiranja informatičkih kabineta u tim školama. I informatički kabinet OŠ „Sutjeska“ u Modriči biće obnovljen zahvaljujući donaciji „Rafinerije ulja Modriča“. Naime, Rafinerija je i ovoj školi donirala 13 računarskih kompleta koji će koristiti djeca područne škole u Miloševcu.

Uručenje donacija provedeno je u skladu sa svim preventivnim mjerama i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, a u cilju sprečavanja širenja korona virusa i najbitnije bezbjednosti djece. 

Danas objavljeno

Spremite se za ljeto, uz posebnu Addiko Red Week ponudu

Zeljka

Na sajtu pricezadjecu.blic.net objavljene prve priče učenika

Zeljka

“Baraba” novi brend Banjalučke pivare

Zeljka

Ostavite komentar