NESTRO za uspješan početak školske godine u đačkim klupama! - BIGportal.ba
PR Oglasi

NESTRO za uspješan početak školske godine u đačkim klupama!

„Rafinerija nafte Brod“ a.d. Brod prvog školskog dana, obezbjedila je đačke torbe za sve đake-prvake iz ove opštine. Školske torbe u OŠ „Sveti Sava“ za 77 prvačića uručio je generalni direktor „Rafinerije nafte Brod“ Anatolij Karaljus, a primopredaji je prisustvovao i načelnik opštine Brod Ilija Jovičić, kao i predstavnici škole.

„Ovo je nastavak dobre prakse naše kompanije koja svake godine obezbjeđuje školske torbe za nove đake opštine Brod. Đacima želim da steknu puno znanja, ali i drugara i da kraj školske godine dočekaju u školskom ambijentu“, rekao je prilikom uručenja školskih torbi generalni direktor Rafinerije nafte Brod.

I druge članice NESTRO grupacije nastavile su praksu društveno odgovornog poslovanja te pružile podršku razvoju obrazovanja i informatičke pismenosti.

Naime, „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča donirala je 26 računarskih kompleta za dvije osnovne škole u Modriči. Tako je osnovnoj školi „Sveti Sava“ donirano 13 računarskih kompleta koji će biti raspoređeni područnim školama u Vranjaku i Koprivni za potrebe formiranja informatičkih kabineta u tim školama. I informatički kabinet OŠ „Sutjeska“ u Modriči biće obnovljen zahvaljujući donaciji „Rafinerije ulja Modriča“. Naime, Rafinerija je i ovoj školi donirala 13 računarskih kompleta koji će koristiti djeca područne škole u Miloševcu.

Uručenje donacija provedeno je u skladu sa svim preventivnim mjerama i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, a u cilju sprečavanja širenja korona virusa i najbitnije bezbjednosti djece. 

Danas objavljeno

Tvorac slogana koji je “zapalio mreže” za BIZLife: Valjda je to SVETI GRAL marketing

D

Addiko gotovinski krediti bez troškova obrade i u januaru 2021.

D

Konzum i PikaKartica nagradili najsretnije kupce

D

Ostavite komentar