Nestao tokom planinarenja, nije ga bilo 3 dana, pa se pojavio na konferenciji za medije porodice - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Nestao tokom planinarenja, nije ga bilo 3 dana, pa se pojavio na konferenciji za medije porodice

Kako kaže ovaj 80-godišnjak, promašio je skretanje, ali nije paničio

Jedan 80-godišnji planinar, koji se vodio kao nestao, pojavio se živ i zdrav na konferenciji za medije, na kojoj su članovi porodice nameravali da pozovu javnost da istupi ukoliko imaju informacije o njemu.

Britanac Hari Harvi je nestao u subotu, kada se odvojio od grupe planinara tokom snažne kiše. On je prijavljen kao nestao u nedelju, kada su počeli za njim da tragaju policija, gorska služba, volonteri, kao i vojni spasioci. Proveli su dva dana tragajući za njim i nisu uspeli da ga nađu.

Posle tri dana, njega je živog i zdravog spazio fotograf koji je video apele za pomoć i primetio je Harvija kako mu maše, kaže policija a prenosi “Skaj njuz”.

Razgovarajući sa decom pošto se vratio kući, objasnio je da je promašio skretanje, ali nije paničio i odmah se “okrenuo planu B” koji je uključio mesto gde će moći da razvije šator i da mu bude toplo.

Kako kaže, nije bio zabrinut jer je imao “pribor za boravak u prirodi i setio se treninga”. Kada se pojavio pred porodicom, imao je zavoj na glavi, a ranu je zadobio prilikom pada u potok.

Telegraf

Danas objavljeno

Kakav spektakl na leđima! Zendaya u haljini o kojoj danas priča cijeli svijet

Vanja A

Porodica Guči preti tužbom producentima filma “Gučijevi”

Vanja A

Male tajne modernih Italijanki: Zbog ovih frizura one izgledaju tako elegantno

Vanja A

Ostavite komentar