Nestao Slađan Babić iz Prijedora - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Nestao Slađan Babić iz Prijedora

Policijska uprava Prijedor pozvala je danas građane da ukoliko uoče Slađana Babića, čija fotografija je objavljena, ili imaju korisna saznanja o njemu prijave informacije najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni servisni broj 122. Policiji je juče prijavljeno da se Slađan Babić iz Prijedora 12. jula oko podneva biciklom udaljio…

Policijska uprava Prijedor pozvala je danas građane da ukoliko uoče Slađana Babića, čija fotografija je objavljena, ili imaju korisna saznanja o njemu prijave informacije najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni servisni broj 122.

Policiji je juče prijavljeno da se Slađan Babić iz Prijedora 12. jula oko podneva biciklom udaljio iz porodične kuće u nepoznatom pravcu i da se nije vratio na adresu stanovanja. 

Prema izjavi člana porodice koji je prijavio nestanak, Babić je visok oko 190 centimetara, mršavije tjelesne građe, kratke, prosijede kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao bijele pantalone, bijeli gornji dio trenerke i crne cipele. 

Policijski službenici PU Prijedor u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na pronalasku nestalog lica.

Danas objavljeno

Maskirane osobe pucale iz kalašnjikova na autobus kod Dečana, četvoro poginulih

M.

SZO novi soj virusa korona nazvala “Omikron”

M.

Uhapšen Srbin iz Hrvatske Kostajnice

M.

Ostavite komentar