"NESTAO JE STRAH" Glumac otkrio kroz šta je prolazio svih ovih godina - BIGportal.ba
Ex Yu

“NESTAO JE STRAH” Glumac otkrio kroz šta je prolazio svih ovih godina

Glumac Tihomir Stanić istakao je zbog otkazanih predstava, usljed pandemije korona virusa, konačno mogao da spava mirno, te je taj period iskoristio za odmor i opuštanje.

Ja sam to vrijeme iskoristio da se odmorim i da prvi put spavam poslije 40 godina. Kad sam čuo da su otkazane predstave, prvi put mi je nestao taj strah da ću zakasniti. Uvijek sam se trzao u snu, u strahu, da možda imam negdje neku predstavu koja će se otkazati i propasti ako se ne pojavim. Čak sam jedno vrijeme odlazio u pozorište i kad nisam imao zakazane predstave, da budem tu da uskočim jer sam dosta lako uskakao u predstave – naveo je Stanić u “Premijeri”.

Glumac je dodao da na sceni zna stvari, koje u privatnom životu baš i ne zna da radi.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

– Pitanje je da li sam naučio da vozim kamion, rekao sam da li neko sumnja da sam naučio, što nije tvrdnja da sam naučio, to je film. Mnoge stvari u privatnom životu ne znam da radim, i ne bih ih radio, a kad se popnem na scenu onda znam i mogu. Kad se uključe kamere ja znam i mogu mnogo više toga nego u privatnom životu. Znam da koristim oružje, da jašem, znam da vozim, znam i da se ljubim filmski. To je jedna od definicija talenta, da čovjek bolje izgleda na sceni nego u privatnom životu i da na sceni mnogo više zna nego privatno -zaključio je glumac, piše Blic.

Danas objavljeno

Svetlana Bojković izabrana za Ninovu ličnost 2021. godine

Zeljka

Senidah fotografijama s plaže raspametila fanove

Vanja A

Elena Kitić izazovnom fotografijom napravila pometnju na internetu

Vanja A

Ostavite komentar