Nestala pre 11 godina pronađena kako živi u komšijinoj kući! - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Nestala pre 11 godina pronađena kako živi u komšijinoj kući!

Tinejdžerka koja je nestala 2010. pronađena je 11 godina kasnije kako živi nekoliko stotina metara dalje od svoje porodice.

Sajitha je imala samo 18 godina kada je prije više od deset godina nestala iz svoje kuće u selu Ayalur u Palakkadu u Indiji, a porodica je odustala od nade u njezin povratak.
Woman Found Living With Partner Next Door To Family 11 Years After Disappearing
Međutim, ispostavilo se da je s dečkom Alinchuvattil Rahman živjela samo 500 metara dalje. Prema Indian Expressu, majka je muškarca također živjela s njim, ali nije bila svjesna da je njegova partnerica u kući jer je inzistirao na tome da spavaća soba ostane zaključana. Sajitha se navodno zabavljala gledajući mali televizor koristeći slušalice kako bi spriječila obitelj svog partnera da ju čuje. Rahmanova obitelj nedavno je pokušavala pronaći suprugu za njega, a iako on nije odbio tu ideju. Rekao je: "Ponekad se ponašao kao mentalno poremećena osoba, bio bi nasilan ako bi netko pokušao ući u njegovu sobu. "Čak bi uzimao hranu da jede ... Danju, dok su svi bili na poslu, Rahman i Sajitha imali bi kuću za sebe." Komšija je dodao: "Koliko razumijemo, uklonio je nekoliko rešetki s prozora svoje sobe. "Nije bilo priključenog WC-a i stoga bi Sajitha izlazila kroz prozor noću ili kad roditelja nije bilo." Prije tri mjeseca Sajitha je napustila dom svog dečka istog dana kad se on posvađao s porodicom. The couple were spotted in another village after running away. Credit: Manorama News Par se preselio u drugo selo, gdje se misli da su planirali ponovno početi. Međutim, Rahmanova obitelj podnijela je prijavu za nestalu osobu, a slučajno viđenje para od strane Basheera dovelo je do otkrivanja bizarne istine. Govoreći o slučaju, policajac kuće policijske postaje Nenmara Deepa Kumar A rekao je da su Sajitha i Rahman skrivali svoju vezu jer su dolazili iz različitih vjerskih sredina. "Njihova priča zvuči neobično, ali odveli smo par u Rahmanovu kuću i rekli su nam kako je Sajitha sve ove godine potajno živjela u jednoj sobi", rekao je. Budući da Sajitha nisu vidjeli toliko dugo, većina ljudi zaključila je da se neće vratiti. Kumar je dodao: "Svi su mislili da je možda s nekim pobjegla u Tamil Nadu." Par se pojavio pred lokalnim sudom koji im je omogućio zajednički život nakon što je Sajitha rekla da želi živjeti s Rahmanom. www.ladbible.com

Danas objavljeno

Jeste li znali zašto lišće mijenja boju na jesen?

Vanja A

Lopovi klonirali glas direktora i odnijeli 35 miliona dolara

Vanja A

Zvijezda hit serije “Squid Game”: Teško je biti slavan, kćerka mi pomaže jer nemam menadžera

Vanja A

Ostavite komentar