Nepunih godinu dana nakon izlaska Disintegrationa gasi se studio iza igre - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Nepunih godinu dana nakon izlaska Disintegrationa gasi se studio iza igre

Jedna od očekivanijih pucačina prošle godine bila je i ona razvojnog studija V1 Interactive – Disintegration.

Jedna od očekivanijih pucačina prošle godine bila je i ona razvojnog studija V1 Interactive – Disintegration. Na igri je tim radio dugih pet godina, no nakon slabog prihvaćanja od strane igrača, studio je prvo u decembru ugasio multiplayer komponentu koja nije privukla dovoljno igrača, a sada je objavljeno da se zbog neuspjeha igre čitavi studio raspao nakon nešto više od 5 godina postojanja.

Disintegration je najavljen u julu 2019. godine i odmah je privukao pažnju zbog istovremenog miješanja žanrova strategije i pucačine, ali i zato jer je iza studija stajalo veliko ime games industrije, jedan od bivših kreativnih direktora studija Bungie i tvorac serijala Halo – Marcus Lehto.

Nažalost, igra u svojih godinu dana postojanja jednostavno nije zaživjela među igračima čije su povratne informacije doista raznolike. Plitka priča i gameplay koji je obećavao mnogo, a dao tek mrvice, tek prosječna grafika i loše ukupno iskustvo neki su od razloga zbog kojih su igrači vrlo rano odustali od Disintegrationa.

V1 Interactive Reeboot

Danas objavljeno

Google Pixel Fold bi mogao biti objavljen do kraja godine

Zeljka

AOC predstavlja 4K/144Hz i 1080p/260Hz AGON gejming monitore

Zeljka

Honor je sklopio partnerstvo sa Microsoftom, objavljuje Magicbook V 14 sa Windowsom 11

Zeljka

Ostavite komentar