Sastojci
- 300-350 g čokoladnog keksa
- mlijeko da natopiš keks
- 300 ml slatke pavlake
- 70 g šećera u prahu
- 200 g Nutelle
- 100 g sitno nasjeckanih lješnjaka
Priprema
- U posudi izmiksati šećer u prahu i slatku pavlaku.
- Potopiti čokoladni keks u mlijeko i poslagati u pleh za pečenje kao bazu.
- Namazati sloj mješavine od slatke pavlake i sloj Nutelle (ako želiš da Nutella bude tečnija možeš da je staviš u mikrovalnu na 10 sekundi).
- Poslagati još jedan sloj čokoladnog keksa i mješavine slatke pavlake i ponavljati slojeve dok ne dođe do ruba pleha.
- Za kraj dekoriši sa Nutellom i pospi sa mljevenim lješnjacima.
- Ostaviti u zamrzivaču 15 minuta i izvaditi iz kalupa, dekoristati rubove preostalim lješnjacima. Nasjeći na kriške i polužiti.